Bugün anneme kaldýrýmda bir tanýdýkla sohbet ederken üzerine motorlu bir aile üstüne sürüp çarpýyor .
Dikkat etsene deyince sizin vaktiniz çoktan geçmiþ zaten diyor üstüne dalga geçer gibi,
Memleketteki insan karakteri böyle olduysa hem çarpýp üstüne zaten bir ayaðýn çukurda demek için saygý çerçevesinde nasýl karþýlýk verilir insanlara bilemiyorum .
Sadece mülteci sorunu deðil mevcut yerli insan kalitesinde diplerde
Yön tim deðiþse bile sonuç deðiþmez
Bende bu tur bir saygisizliga sahit oldum.
Midibus geldi, her iki kapiyi birden acti, on kapiya hamle yapan 80 yaslarinda bir beyefendi var, ancak cok zor va yavas hareket ediyor.
Arac tabi ki arka kapidan girenlerle doldu, onden ise sadece bu yasli zat binebildi.
Arkadan odunun biri bagiriyor, bi ölün be..! bi ölün.
Bu toplumda insan olmayanlarin sayisi, olanlardan cok fazla.
Maalesef.
Naci gol atar gibi tweet atmýþ...
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
Eski merkez bankasý baþkaný Agbal :
https://tcmbblog.org/wps/wcm/connect...fiyatistikrari
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ev fiyatlarýyla kiralar arasýnda uyumsuzluk var demiþtim 2-3 ay önce, kiralar fýrladý uyumsuzluk giderildi
Gerçi okullarýn açýlmasý, öðrenciler, mülteciler de etkili oldu bu süreçte ya, bi þekilde dengeye kavuþuyor uyumsuzluklar...
Þimdi de þu belirginleþti iyice, açýklanan enflasyonla gerçek enflasyon arasýnda 'korkunç' bir fark var, dolar aylardýr yatayda ama etiketler, fark ediyorum her hafta güncelleniyor. Üstelik akaryakýt fiyatlarý son dönem sürekli ÖTV den tolore ediliyor, doðalgaza Ekim ayýnda gelecek büyük bir zamdan bahsediliyor, mýsýr, þeker, soya, buðdayýn hala yukarý hareket edeceði ifade ediliyor.
Ne faiz, ne döviz, ne de fon, komple bir erime var, ana parasýný bu sene %40-50 arttýramayan herkeste hatta. Bence sanki bu bir geçiþ dönemi, yüksek enflasyonla yaþadýðýmýz eski günlere dönüþ. Bu sýkýþma ne zaman, nasýl veya nereden patlar, soru bu galiba..
Yer Ýmleri