simsarlar tarafindan yurtdisindan ucuza getirilen dolarlarin, banka ve doviz bufelerinde fahis fiyatla satildigi
bu sebeple
ulke genelinde 1000 adet tanzim doviz bufesi kurulmasi icin direktif verildi belirtildi (zaytung haber)
simsarlar tarafindan yurtdisindan ucuza getirilen dolarlarin, banka ve doviz bufelerinde fahis fiyatla satildigi
bu sebeple
ulke genelinde 1000 adet tanzim doviz bufesi kurulmasi icin direktif verildi belirtildi (zaytung haber)
Eskiden limit 3 bin dolar gaymeymiþ TC no için, yani düþtükleri hale bak.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Eskiden Malboro cigarasinin, peþine polis takardýk, yavaþ yavaþ o aþamaya geldik.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Eskiden kuyruklar vardý deye cak cak öttüler, soðan, patates kuyruðu da gördü bu gözler.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Dikkat:Zaytung haberi deðildir...
Bilal Erdoðan: Benim uzmanlýk alaným Avrupa, Avrupa diye bir þey kalmayacak
Avrupa’nýn geleceði karanlýk olduðunu söyleyen Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn oðlu Bilal Erdoðan "Avrupa’da lider denilecek bir tane adam yok. Hepsi komik duruma düþmüþ durumda" dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...=sol_surmanset
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Cumhurbaþkaný Tayyip Erdoðan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý (TCMB) Baþkaný Þahap Kavcýoðlu'nu kabul etti. / Dünya Gazetesi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Dövmese bari.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer Ýmleri