Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Türkiye Milli Muharip Uçak için Ýngiltere’de saati 1000 liradan çalýþacak mühendis arýyor
Türkiye’nin 2025’te ilk kez uçurmayý planladýðý yerli savaþ uçaðý projesinde yurtdýþýndan da mühendis çalýþtýrýlmasýna karar verildi. Tasarýmda ve teknik konularda deneyimli mühendisler bulmak için Ýngiltere’de iþ ilaný yayýmlandý. Havacýlýk sanayinde tecrübe sahibi olmak baþvuru için önkoþullar arasýnda yer alýrken iþ için verilecek ücret, tecrübe durumuna göre saatlik 70-90 sterlin (860-1100 TL) arasýnda deðiþiyor.
![]()
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Bosporos BüyükResim nerede?
Yazmýyor epeydir bak.
Senin arkadaþ listende gördüm.
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu, bugün saat 15:30'da Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý'na giderek baþkan Þahap Kavcýoðlu ile görüþecek/ HaberGlobal
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ABD, 8 Kasým'dan itibaren aþý olmuþ kiþilere uluslararasý seyahati açacak-Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tr saati 22:30 da US: Commitments of Traders (COT) Report
Bakýp inceleyeceðiz.!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri