TCMB: "Arz yönlü arýzi unsurlardan kaynaklý politika faizinde yapýlan aþaðý yönlü düzeltme için yýl sonuna kadar sýnýrlý bir alan kaldýðý deðerlendirilmiþtir."
TCMB: "Arz yönlü arýzi unsurlardan kaynaklý politika faizinde yapýlan aþaðý yönlü düzeltme için yýl sonuna kadar sýnýrlý bir alan kaldýðý deðerlendirilmiþtir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Screenshot_20211021-140144_Chrome.jpgqnketimiz sonucunda yine yamulduk, yok e.a. a.sami sikkina oy veren 7 arkadaþýmýzý tebrik ederizzz, saygilar
9,4xx hayirli olsun
TCMB: üresel iktisadi faaliyette yýlýn ilk yarýsýnda yaþanan toparlanmaya raðmen yakýn dönemde açýklanan güven endeksleri, salgýnýn etkisiyle gerilemeye baþlamýþtýr
TCMB: Aþýlama oranlarýndaki artýþa raðmen salgýnda yeni varyantlar küresel iktisadi faaliyet üzerindeki aþaðý yönlü riskleri canlý tutmaktadýr
TCMB: Küresel talepteki toparlanma, emtia fiyatlarýndaki yüksek seyir, bazý sektörlerdeki arz kýsýtlarý ve taþýmacýlýk maliyetlerindeki artýþ uluslararasý ölçekte üretici ve tüketici fiyatlarýnýn yükselmesine yol açmaktadýr
TCMB: Baþlýca tarýmsal emtia ihracatçýsý ülkelerde yaþanan iklim koþullarýnýn küresel gýda fiyatlarý üzerinde olumsuz yansýmalarý görülmektedir
TCMB: Yüksek küresel enflasyonun, enflasyon beklentileri ve uluslararasý finansal piyasalar üzerindeki etkileri yakýndan izleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TCMB: Bununla birlikte, geliþmiþ ülke merkez bankalarý enflasyondaki yükseliþin talep kompozisyonundaki normalleþme, arz kýsýtlarýnýn hafiflemesi ve baz etkilerinin devreden çýkmasýyla birlikte büyük ölçüde geçici nitelikte olacaðýný deðerlendirmektedir
TCMB: Bu çerçevede, geliþmiþ ülke merkez bankalarý destekleyici parasal duruþlarýný sürdürmekte, varlýk alým programlarýna devam etmektedir
Þahap bir efsanedir.!!!
Kýymetini biliniz.!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri