O esnada arka kapýdan sabit kurdan dolarlarý taþýyorlarsa kamyonete zaar...bana dohanmayan yýlan bin yaþasýncýlýk..
diye diye yýlan çukurunda yaþar hale geldik, eninde sonunda sokacak birisi..
TÜSÝAD son toplantýda karnýndan karnýndan homurdanýyordu gene..
Balýk hafýzalar reset...reel anlamda enflasyon bazýnda borsa hala 2001 krizinden ucuz..
Bakalým, vatandaþýn tenceresi, uyandýrmaya yetecek mi, geçen sokak röportajý izledim, adama mikrofonu dayýyorlar, nasýl diyorlar, Allaha þükür iyi diyor, yetiyor mu maaþ diyorlar, yetiyor tabi deyince yanýnda eþi var o esnada, býrak sen de Allah rýzasý için doðru konuþ diyor, adam karýsýný uzaklaþtýrýp söylene söylene gidiyorlar...
Hala bir 'inkar süreci' yaþýyoruz, daha çok inat süreci...
Dondurmam Gaymak'ta vardý ya hani, gümrüðüne de tomruðuna da, Amerigasýna da Avrupasýna da diye çýldýrýyordu sonunda, bir cinnet her þeyi halleder...Bakalým ne zaman cinnet geçireceðiz..bi tarafta Porche'lar, yeni bebeðe takýlan pýrlantalar, bi tarafta akþam pazarýndan artýk toplayanlar..
Dün akþam Metiner'in açýklamasýný izledim malum vakfý koruyup kolluyordu, ne var yani bu ülkenin dinine vatanýna baðlý gençleri müdür, hakim savcý, subay, polis olmasýn mý þeklinde, kýsa bi cinnet geçirmedim deðil hani...Derin derin nefes alýp tutup ona kadar saymak gerekiyor, halkýn aklýyla alay ediyorlar...öte yandan halk da bunu hak etti, sosyal medya gerçekleri görmelerini ve eski yeni söylem farklarýnýn ortaya konmasýný, daha da ötesi eskinin delillendirilmesini saðlýyor, bu da bunlarý çok rahatsýz ediyor. Unutulma hakkýyla baþladýlar, sonrasýnda ne gelecek bekliyoruz bakalým..

Yer Ýmleri