“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Viop kasým sonu dolar/TL vadelisi 10 TL’nin üzerinde iþlem görüyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cumhurbaþkaný Erdoðan ýn 10 ülkenin büyükelçisini "istenmeyen adam" ilan edeceðinin sinyalini vermesinden sonra bu konuda bir geliþme yaþanmadý. Ýngiliz haber ajansý Reuters, "Erdoðan daha önce de tehdit edip bunun için harekete geçmemiþti" yorumunu yaptý.
https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...sandi-6727416/
Hocam yargýlamadan baðýmsýz, orasý hukukçularýn bileceði, iddianameyi okumuþ olanlarýnýn yorum yapabileceði konu, elçiler tarafýndan yapýlan hareket çok yakýþýksýz. Hani bu 10 ülkenin dýþ iþleri bakanlarý, baþbakan/baþkanlarý bir araya gelip böyle bir metin hazýrlasa bu kadar aðýr olmaz idi. Bu iþin büyük elçiler tarafýndan yapýlmasý küfür etmenin bir altý oldu resmen. Amma velakin, mevcut þartlar altýnda bu büyük elçileri istenmeyen adam ilan etmek çok yanlýþ ve külfetli bir yol olur bizim için. Muhtemelen de onlarýn istediði bu yol. Þimdilik bazý farklý yöntemlerle geçiþtirmek, topu karþý sahaya atmak en mantýklýsý gibi.
Yer Ýmleri