bi de en son ak sevdalý bacýmýz vardý noldu ona? 7 yi geçerse mi çýplak dolanacaktý artýk o da iflah olmaz.
bi de en son ak sevdalý bacýmýz vardý noldu ona? 7 yi geçerse mi çýplak dolanacaktý artýk o da iflah olmaz.
ben reis ve bahçeliye çok güveniyorum ( döviz pozisyonlarý konusunda ) bu nedenle büyükelçi krizide tüm paramý 9,74 den dolara gömdüm. Sonra korkak abd elçilisi bir bildiri yayýnladý. peþinden diðerleri. Reise kafa tutulmayacaðýný anlamýþlar ! Ben reisten iþaret almadan dolar satmam. Bu nedenle güzel zararda olduðum halde biliyorum ki ; kýsa sürede 11 lerden sat sinyalini verirler. hiç vatandaþýný üzerler mi ?
Benim yaptýklarým yatýrým tavsiyesi olamaz. tehlikeli iþlerdir.
Yandaþ paçavralar dolar gaymede sert düþüþ yazmadan, döviz tekrar yükselmez.
Ne zaman yazarlarsa, dolar gaymeleri yastýk yapýp bekleyin.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
29 Ekim Cumhuriyet Bayramý sebebiyle 28 Ekim Persembe yarým gün 29 Ekim Cuma tam gün borsada iþlem yapýlmayacaktýr .
26 Ekim Salý günkü iþlemlerin takasý 1 Kasým Pazartesi , 27 Ekim ve 28 Ekim günkü iþlemlerin takasý 2 Kasým Salý günü gerçekleþtirilecektir .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Epgis: Akaryakýt Ürünlerinde Fiyat Artýþý
27/10/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 28 KRÞ/LT
Pompa satýþ fiyatlarýna yansýyacak þekilde artýþ olmuþtur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri