Forumdaşlarım, uyuyamıyorum, sürekli bir jetlag halinde dolanıyorum ortalıkta, geçen kaza yapacaktım az kalsın, fişi çekiyorum, normalde dönmem lazım, yazamayabilirim eskisi gibi...

Her şey şuradan başlıyor, daha önce bahsetmiştim, gerisi komple bunun alt fonksiyonu.

Zirve yapmış da olabilir, Kasım-Aralık 200 baz puan indirilirse faizler tekrar atağa da kalkabilir, atağa kalkışı da iki türlü ya yine flat, ya da itkiselleşmiş demektir, muhtemeller aşağıda YTD

USDTRY

Son grafikte or 5 dediğimiz tepede ya bitti burası ki ED olur, ama tam oturmuyor ana şablon yani uzunca süre buralarda düzeltemez bu gerçekçi değil, ha ne olur, bir running flatla başlayıp, yukarıya doğru kompleksleşir, düzeltme ama götün götün de yukarıya giden bir formasyon, ya da TR10Y ve 200 baz puan indirimle hala devam ederse yukarıya, ED 5 in son zigzagının, C dalgasının da kendi içinde ED leşmesi...

Lineerde 10.16 yı (logda hatırlayamadım şimdi 10.40 mıydı) geçerse ED patlamış, son 6.90 dibi 4, 8.26 dibi 5 nci dalganın 2 nci dalgası, ve şu an 5 inci dalgayı itki çiziyoruz 3 e gidiyoruz demektir, 11.22 ilk hedef olur..

Bunları yazarak anlatmak zor, şekildeki gibi yani...(hala devam eden ED hali, ED 5 de, zz nin C si de ED???)

Benim adım hıdır, elimden gelen budur, uyumam lazım benim, saat 2 de yattım, 6 da kalktım, muhtemelen 9 da uykum gelecek 12 gibi gene kalkacağım, fena...kaçenzi..

YTD

ED patlarsa nolur ki, hikayesi..