[QUOTE=watcher46;5584295]bilderbergden tavla dostum hamdi kissenger'la ilgili bi þeyler yazmýþtým , ordan algýda seçicilik oldu herhalde ....
repeat after maþallah me ;
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun !
hoþgördük.
Ücretlerin 2'ye katlanmasý bir þeyi deðiþtirmez.
Ücretler 2'ye katlanýrsa fiyatlar 2'ye hatta fazlasýna katlanýr.
Çözüm dürüst ve erdemli insan olmak. Çok basit gibi görünüyor ve gerçekten de öyle ama bir o kadar da zor.
Mesela Türkiye'nin günün birinde narko devlet olarak anýlacaðýný kim hayal edebilirdi? 90'larý yaþamýþ olanlar için çok uzak bir kavram deðildir bu ama Y ve Z kuþaðý için þok edici bir durum.
https://www.youtube.com/watch?v=go7XHD9JL_Y
Çok çalýþmak, akýllý olmak da artýk bir ileri basamakta kaldý. Þu an bizim ilk hedefimiz iyi insan olmak olmalý.
Yalan söylememek, dürüst olmak, hýrsýzlýk yapmamak gibi özellikleri kazanmalýyýz önce. Durum bu kadar vahim yani.
Bu iktidar partisi bu halkýn bir yansýmasý. Uzaydan gelmedi bu vatandaþlar.
ek: Milletin malýna mülküne çökme iþleri býrakýlmalý, paralel vakýflar üzerinden bürokrasi dizayn edilmemelidir.
ek2: b*kunda boðul demiþti vatandaþýn birisi ülke için. Bedduasý tuttu.
Gercekten çökme konusu, kaderi oldu bu ulusun.
6-7 Eylul hadiselerinin de sebebi buydu, korkut kacir, malina çök..!
Menderes doneminde cok yaygindi, simdilerde mali mulku olana, Feto'den dosyan var de, çök..!
Reuters:býden pazar günü g-20 zirvesinde erdoðan ile görüþecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
çökme derken, belediyelerin de, vatandasin para eder yerlerini kamulastirma oyunlarini da dikkate almak lazim.
Yer Ýmleri