Bu memlekette 1970 te KDV dahi toplanmýyorken Boðaz Köprüsü yapýldý.
Bakkallar elle fatura yazýyorlarken
GAP projesi büyük kýsmý tamamlandý.
Þimdi bu kadar kdv ötv ile ne yapýlýyor !!!!!!!!!!!!!!!
Bu memlekette 1970 te KDV dahi toplanmýyorken Boðaz Köprüsü yapýldý.
Bakkallar elle fatura yazýyorlarken
GAP projesi büyük kýsmý tamamlandý.
Þimdi bu kadar kdv ötv ile ne yapýlýyor !!!!!!!!!!!!!!!
GAP aþaðý GAP yukarý benim çocukluðumun efsane projesiydi. Bir de bir türlü bitmiyordu diye hatýrlýyorum GAP bitti mi sahi?
Bankalar "gelin bu fazi oranlarýndan size kredi verelim" sms leri göndermeye baþladýðýna göre faizler daha da aþaðý inecek gibi görünüyor. En son 200 baz puan öncesi bu kadar çok sms gönderiyorlardý.
------
Yazdýklarým kiþisel görüþlerim olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yýlanoðlu yine yeniden
9,5931
New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesinde yargýlanan Rýza Sarraf’ýn 2018 yýlýnda mahkemeye kefalet karþýlýðýnda tutuksuz yargýlanmak için baþvurduðu, hakimin de baþvuruyu kabul ettiði ortaya çýktý. New York Güney Bölgesi Hakimi Richard Berman’ýn elektronik sistemde yayýnladýðý belgelere göre, 22 Ocak 2018, 17 Temmuz 2018 ve 5 Mayýs 2020’de gizlilik kaydýyla yayýnlanan belgelere göre baþvurusu kabul edilen Sarraf þartlý olarak kefaletle serbest býrakýlmýþ.
Hakim Berman son yazýlý emrinde þimdiye kadar Sarraf’ýn kefaletiyle ilgili belgelerdeki gizlilik kararýný kaldýrdýðýný da açýkladý. Mahkeme dosyasýndaki kayýtlara göre, Sarraf’ýn kefaletle serbest býrakýlmasý karþýlýðýnda 100 bin dolar karþýlýðýnda saðladýðý 5 milyon dolarlýk teminat mektubunu mahkemeye sunmuþ.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TGB liler sarayburnunda bir ABD li askerin baþýna çuval geçirmiþ.
Bu haberden sonra biraz yükselmiþ olabilir.
Mecit baba balýktan döndü mü. Akþamýna fýrtýna var. Radarda görünmüyor. Gerçi Bill Gates in yatinin da konumu görünmez. Bill , Jeff , Ayþe Fatma Hayriye , illimunat haydi çifte telliye. Te kaç on yýl önce illiminatlar gene Bodrum'da toplanmýþtý da sonrasýnda Vietnam savaþý çýkmýþtý. Jeff Bodrum'a gelmeden önce , newyörkda Yale in kulübüne gitmiþti en son. Niye bödrümda toplasirlar ? Ateþ seni çagiriyooooo... Ezoterizmi bilecen köy ceðizcigim. La Vatikan bile baþa çýkamadý tirsti bunlardan
...
Yer Ýmleri