Dolar/TL 9.8720
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Orasý biraz karýþýk sn lucky player,dediðiniz konuyu da baya araþtýrdým da burasý þu anda yeri deðil.Bence büyük adammýþ,her ne olursa olsun memleket hayrýna büyük bir liderdi.
Euro/TL 11.4058
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
HAS altýn ( 995 milyem ) 584 -585 kertik oldu .
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
9.8758 vurdu çekti.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Arkadaþlar bu artýk kontrollü bir devaulasyon,arjantýn venezuela vs gibi olduk.Aslýnda yaþý yetenler için yabancý bir konu deðil 1990 lar böyle geçti zaten.Ama bir fark vardý enflasyon rakamlarý ile oynanmýyordu,adam gibi zam alýyorduk ve bu kadar çok borç yoktu.Þu anda bu olay artýk depresyon ,kriz falan deðil,resmen ekonomik buhran.
9.869da tutunamazsa 9.831de alir solugu
Yer Ýmleri