Umarım Tezol patronu dürüst insandır borsada beddua alması kötü olur yavaş yavaş çıkar kendisinden çıkmasa bile ailesinden çıkar beddua aldığı için.
Umarım Tezol patronu dürüst insandır borsada beddua alması kötü olur yavaş yavaş çıkar kendisinden çıkmasa bile ailesinden çıkar beddua aldığı için.
Kapatılmış borsa.
Tezol hissesi zirve 32,46 eğer Zirvesini geçerse daha geri gelmez yeni zirvelere yükseliş yaşar fakat çok düşüş yaşadığı için ne kadar zaman bekletir bilinmez böylede bir durum var.Umarım kısa vade de yaşadığı prim kaybını telafi eder Tezol hissesi.
Tuvalet kağıdı Mare ihracat oranı %49 iyi fakat çok düşüş yaşadığı için bana güven vermiyor o yüzden az payım var.
Firmanın yıllık karın %70'ini dağıtma sözü var , bunun tamamını sürekli nakit kar payı olarak vermez, bist30 firmalarına bakın onlar da aynıdır, firmalar yatırım için sermayeye ihtiyaç duyar, ister yıllık karı bedelsiz olarak verip sermaye ilave eder ,isterse de öz varlıkta eski dönem karları olarak tutarlar.
Sadece Tuvalet kağıdı değil aynı zamanda peçete Mare var.Gazı alındıysa tekrar şelale yaşamaz Tezol ben tekrar şelale yaşayacağını düşünmüyorum herkese geçmiş olsun ne zaman ralliye başlar bilemem Tezol hissesinde bulunan spekülatörler bilir.
Patron Tezol hissesinde geri alım açıklamadı aslında açıklasa iyi olurdu fakat şelale düşüşün durması olumlu.
Spekülatörler öküzlük yapmazsa yarın daha iyi olabilir Tezol yükseliş %5 üzeri kapanışlar hisseyi rahatlatır.
Yer İmleri