Onu mu kastediyor bilemiyorum ama zaten yeni arzlarýn hiçbirinde açýða satýþ yapamýyorsunuz.
Deniz yatýrýmda toplamda 2.570M vardý. Gün boyu 1.5M sattý, sonra kapanýþta biraz yerine koydu ve 1.2M satýþ ile kapattý. Tahtanýn içine eden, bu borsanýn baþ kanserlerinden A1 de ise 2M lot vardý, o da 1.6M sattý nerdeyse.
Hissenin bir saatden sonra düþmesinin sebebi ana alýcý olan iþ yatýrým, alýmdan çekilmesi oldu. 1.2M lotu tahtadan çekti ve sonra durdu. Ýþlem dahi yapmadý pek. Ne aldý, ne sattý. O alýmdan çekilince satýcýlarda fýrsat bu fýrsat bastýlar aþaðý. Hacimsiz düþtü diyemem. Özellikle 4M lotla en çok lotu olan vakýf da son yarým saat 200 bin lot satýnca tahta çöktü. Çok kötü bir kapanýþtý ama bugünkü hareketler gayet planlý, programlý idi. Yani A1 sabah ki hareketi ile tavaný çözdü, denizde gün boyu tahtaya satýþ koydu. Organizelerdi. Yine bir halka arz operasyonuydu bana göre...
Sabah tavandan yüklü mal kitlediler bana, o yüzden tüm günümü boþaltýp ekran baþýna oturdum. Ekran baþýndan kalkmadan 8 saat tahtada trade ettim. 10M+ iþlem hacmi rahat olmuþtur. Bugünkü hacim içinde fazla deðil ama beni yordu... Maliyeti düþürdük ama elimde hala çok mal var. Ben yatýrýmcý deðilim, bir kaç günü verir çýkarým... ama kar ama zarar...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Bence bu hafta toparlar forumu izleyenlerin ilgisine bakýlýrsa![]()
Bu baþlýðý þu anda 19 kiþi okumaktadýr. (3 üye ve 16 ziyaretçi)
Karfez, huzeyfe, Trade34
Evet syn dejavu sirket karli buyumeyi hedefleyen bir sirket .Kisa vade in ciklar olur .Uzun vade kazandiracaktir.Ýyi kazanclar
A1 hemen hemen her hisse de bunun yapiyor .E data aklimda kalmis ama yanlis hatirlamisim.Duzeltiyorum.Bmsch ilk islem gunu ilk dakikalar da tavandan yuklu vermislerdi hisse halka arz fiyatina kadar geri gelmistin.Daha sonraki gunler de yine tavan fiyattan yuklu vermislerdi taban fiyata kadar inmisti..Ýs yatirim olmasa cok daha fazal gerileyebilirdi tezol.Ýsterse halka arz fiyatina geri gelsin kendimce uygun gordugum noktalardan azar azar alir uzun vade tutarim.Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler syn Ariakas .Ýyi kazanclar
çokmu þiþirdiler acaba þirketi halka arz zamaný harýka harýka denýyordu pek harýkalýk alým yokgýbý
Yeo daki ayni hareket bunda da yapiliyor .Dun o 2.7 dustu buda ayni oranda dustu.Bugun o devre kesti buda devre kesti.Ayni kurumlar muhtemelen.
Yer Ýmleri