enteresan bir biçimde portföyün en iyi performans gösteren hissesi oldu. Hesaplarýma göre en kötü 5 sene içinde maliyetim sýfýrlanýr.
enteresan bir biçimde portföyün en iyi performans gösteren hissesi oldu. Hesaplarýma göre en kötü 5 sene içinde maliyetim sýfýrlanýr.
Yýlsonu 40 tý hedef. 9 aylýkta 30 du.
Hatýrladýðým kadarýyla.
Mersin üretime gelecek ay geçerse rahat 40 olur
Merhaba Arkadaþlar, belli süreden beri hisseyi dýþardan takip ediyordum. Formu ara sýra da okuyordum. Bugün aranýza katýldým. Bu fabrika açýþý diyorsunuz. Ama ben bu konuyu bulamadým. Ne fabrikasý ne zaman açýlýyor? Bu konuda kýsa bir bilgi verebilir misiniz? Teþekkür ederim.
Keyfini çýkarýn Sn Berk. Bende bugün az malla tavana girdim bence keyfini çýkarýn az kiþi tavan yaþar ilk alýþta tavan yaþamýþýz bundan daha güzeli olmaz.Hisse de ilk günüm cevap yazamam eskiler yazarsa uygun olur.diðerleri hisseden satýp gittiler hisseden forumda sevinen yok tabi herkes tavan yaþayamaz kaçacaklar tabi.Taban olsa patrona eleþtiri olur sayfalar dolusu hayatýn hem güzelliði hem de çirkinliði diyelim.
Not: Þu anda porföy'üm de tezol yok, mberk arkadaþýn sorusuna katký olsun diye paylaþtým. Herkese yatýrým yapmayý düþündükleri þirketleri iyi analiz etmelerini, geçmiþe dönük KAP haberlerini ve faaliyet raporlarýný okumalarýný tavsiye ederim.
Öncellikle hayýrlý olsun ortakliginiz keþke önce araþtýrýp sonra ortak olsaydýnýz. Iyi yaptýnýz hoþ geldiniz. Mersin organize bölgede 4. Fabrika devreye girecek ve kapasite de %50 artýþ yaþanacak ocak ayýnda büyük ihtimal devreye giriyor. Size tavsiyem faliyet raporunu okuyunuz. Firmanýn kendi sayfasýnda bulabilirsiniz.
Bugün devre kesici uygulandý. Inþallah hisseye tedbir gelmez bu akþam.
Yer Ýmleri