Tuvalet kaðýdý Mare ihracat oraný %49 iyi fakat çok düþüþ yaþadýðý için bana güven vermiyor o yüzden az payým var.
Tuvalet kaðýdý Mare ihracat oraný %49 iyi fakat çok düþüþ yaþadýðý için bana güven vermiyor o yüzden az payým var.
Firmanýn yýllýk karýn %70'ini daðýtma sözü var , bunun tamamýný sürekli nakit kar payý olarak vermez, bist30 firmalarýna bakýn onlar da aynýdýr, firmalar yatýrým için sermayeye ihtiyaç duyar, ister yýllýk karý bedelsiz olarak verip sermaye ilave eder ,isterse de öz varlýkta eski dönem karlarý olarak tutarlar.
Sadece Tuvalet kaðýdý deðil ayný zamanda peçete Mare var.Gazý alýndýysa tekrar þelale yaþamaz Tezol ben tekrar þelale yaþayacaðýný düþünmüyorum herkese geçmiþ olsun ne zaman ralliye baþlar bilemem Tezol hissesinde bulunan spekülatörler bilir.
Patron Tezol hissesinde geri alým açýklamadý aslýnda açýklasa iyi olurdu fakat þelale düþüþün durmasý olumlu.
Spekülatörler öküzlük yapmazsa yarýn daha iyi olabilir Tezol yükseliþ %5 üzeri kapanýþlar hisseyi rahatlatýr.
Þirketin yýlsonu bilanço açýklanma tarihini bilebilen arkadaþ yazabilirmi. Teþekkürler..
Kocaman eþeksin Tezol tuvalet kaðýdý ve peçete insanlýk var olduðu sürüce olacak neyse umarým 3 kuruþun hesabýný yapan balinalar büyükler umarým dökülürsünüz hisseden beter olursunuz ve ben o günleri görmeyi umut ediyorum.
öncelikle depremde hayatýný kaybeden bütün insanlara Allahtan rahmet dilerim. kalanlarda çok zor durumda umarým bu psikolojij travmalarý atlatýp hayatlarý eski standartlarýnda yaþama imkanlarý olur. çok zor bir süreç..
tezol ile ilgili sýkýntýsý nedir bilemem sadece satýþa kote edilecek paylarý vardý. güzel çýktý geçen yýl ama pahalý deðildi. oluruna gelmiþti. þimdi ucuz, gelecek bilanço ile daha ucuz olacaktýr. depremden dolayý etkilenmede yok kap ta atmýþlardý. çýkýþta gitmedi düþerken var. 24-25 ler de olmasý lazýmdý aþaðý yukarý þu endekste en azýndan. sabýr bakalým. yukarý giderken de böyle hýzlý gitmesini bekliyorum.
Yer Ýmleri