1.5 kata yakın talep gelmiş deniyor.200 bin üzeri başvuru olduğunu düşünürsek artık ne kadar lot düşer hesaplayın
1.5 kata yakın talep gelmiş deniyor.200 bin üzeri başvuru olduğunu düşünürsek artık ne kadar lot düşer hesaplayın
dedim ya bunun lotunu fazla tutmuşlar. Baktılar 10-20 milyon lotla kim uğraşacak yahu dediler herhalde 100 milyon lot birden saldılar piyasaya. Umarım iyi olur. Ben sadece 500 lot istedim ne olur ne olmaz diye. AYDEM'deki olayı unutmadık hala. Ne zaman işleme açılacak bilen var mı?
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
aydem de oransal dagitim yapildi. ve aydem spk tarafindan onaylanmamaliydi. neresinden bakilirsa teknik iflas durumunda
burada esit dagilim yapildi. ben olumlu dusunuyorum. 200 bin yatirimci arasina dagilmis 100 milyon lot.
cogu da 500-600 lot civaridir.
ben metro yatirim ve naturel grubunun gecmis arzlarina bakarak bu arzin altindan kalkacaklarini dusunuyorum.
ama bu isler belli de olmaz tabi, aydem, galata ve ünlü gibi bir fiyasko da olur mu ? olabilir
ama onlardaki gibi tahtayi tek.seferde yoracak buyuk oktanli bir lot yok. gorunen en babasinda 10.000 lot var. bakip gorecegiz, bazi konular artik nasip.
onumuzdeki carsamba gunu tahtasinin acilacagini duydum ama degisebilir.
"yatırım tavsiyesi değildir"
100 milyon lot nedir ya 50 neyine yetmiyor.iyiki de az istemişim alsınlar turşusunu kursunlar, eger aydem gibi olursa sonra gelecek arz zokayı yutacakSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende öyle dusunerek 600 lot girmistim. İlginc bir arz oldu. Acilis fiyatinin altina dusecegini sanmam esen ve natende iyi cikardilarRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
254. Lot istemiştim hepsinide vermişler.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
50 bin yazdim hepsi gelmis.Ne kadar talep gelmis.Her yazana vermis sanirim
En yuksek 9889 lot mu verdi ...lotların hepsi satıldı mı
Yer İmleri