algi yapanynlarar. bu kadar buyuk arzda sadece my katiliyor ve 1.5 kat taleo geliyor bu basarilu bir arzdir. kurumsallar arzdan alanayaunca tahtadan almka siteybilirler.
algi yapanynlarar. bu kadar buyuk arzda sadece my katiliyor ve 1.5 kat taleo geliyor bu basarilu bir arzdir. kurumsallar arzdan alanayaunca tahtadan almka siteybilirler.
Yanlýþ anladýn ben metronun halka arz larý çok ky yaramýyor bazý arzlar da kurum olarak büyük rakamlarý aldý fonet de 7 milyon formt de 8 - 10 milyon vardý bunlarý yukarý çekerek ky çok mal kilitledi. Arz lar biraz þans iþi inþallah ky kazanýr. Penta 32 tl kimse almadý þu anda 5 katýn da tezol 3 tavan oldu 5 gündür düþüyor. Bazý iþlemlerde hesap kitap tutmuyor. Hayýrlý bol kazançlý olsun.
Herkes 150 lot gelir diye az talep yaptý. BÖYLE OLACAÐI BILSEYDIM COK GIRERDIM SAGLIK OLSUN
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
en az 2 hafta kadar halka arz olmayacak.
eldeki tek halka arz bu
dagilim da guzel oldu
bakalim hayirlisi hakkimizda
"yatýrým tavsiyesi deðildir"
Bende öyle dusunerek 600 lot girmistim. Ýlginc bir arz oldu. Acilis fiyatinin altina dusecegini sanmam esen ve natende iyi cikardilarRedmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri