Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
22d
SON DAKÝKA
ABD özel kuvvetleri, Ýran’da düþürülen F-15’in kayýp havacýsýný da kurtardý.
Tüm güçler ülkeden çýkýþ yaptý.
— FOX News, Reuters, Axios, Washington Post
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
22d
SON DAKÝKA
ABD özel kuvvetleri, Ýran’da düþürülen F-15’in kayýp havacýsýný da kurtardý.
Tüm güçler ülkeden çýkýþ yaptý.
— FOX News, Reuters, Axios, Washington Post
https://x.com/sokakkedisitv/status/2040306085110731080
Linkte video var.Sokak Kedisi
@sokakkedisitv
Prof. Dr. Selçuk Þirin:
"Ben 21 yaþýnda ODTÜ'den mezun oldum, 23 yaþýnda ev aldým, 25 yaþýnda arabam vardý. Mezun olduktan sonra 5 yýl içinde evimi ve arabamý almýþtým. Bankada çalýþýyordum.
Gençler 'aðzýmla kuþ tutsam hiçbir yere varmýyor' diye motivasyonunu kaybediyor."
https://x.com/BerwickJeff/status/2040529531572756707
Linkte video var. Kaldýrýldý dedikleri hastane, covid döneminde de kaldýrýldýðý, Walter Reed Medical Center askeri bir hastanedir. Suikast ihtimaline karþý götürüldüðü, Secret Service'in güvenliði kolaylýkla saðladýðý bir yer burasý. Suikast ihtimali var veya suikaste uðramýþ olabilir. Tabii suikast illa silahla yapýlmaz, mesela yemekten zehirlenmiþti, bir daha beyaz Saray'ýn mutfaðýndan bir þey yemedi. Her gün baþka bir restauranttan yemek ýsmarlýyor. Aþaðýdaki fotoda Türk döneri yiyor, tabii ki bayýlýyor.Jeff Berwick
@BerwickJeff
Donald Trump is reported to be at Walter Reed Medical Center in critical condition. Five days ago, Max Igan
@MaxtheCrowhouse
predicted that in order to save face and pull out of this war the US is losing with Iran they would suicide Trump. Max has predicted hundreds of major events for decades and is banned or shadowbanned everywhere so make sure to follow him! Give me a follow too as I continue to expose the matrix.
DeepL ile çevir
Donald Trump'ýn Walter Reed Týp Merkezi'nde durumunun kritik olduðu bildiriliyor. Beþ gün önce, Max Igan
@MaxtheCrowhouse
ABD'nin Ýran'la kaybettiði bu savaþtan itibarýný kurtarmak ve çekilmek için Trump'ý "intihar ettireceklerini" öngörmüþtü. Max, on yýllardýr yüzlerce önemli olayý öngörmüþtür ve her yerde yasaklanmýþ veya gölge yasaklanmýþ durumdadýr, bu yüzden onu takip etmeyi unutmayýn! Ben de matriksi ifþa etmeye devam ederken beni de takip edin.
![]()
Turan Kýþlakçý
@turankislakci
Sýzdýrýlmýþ rapor: Arjantin 300 bin Ýsrailliyi kabul edecek ve küçük bir devlet kuracak
Arjantin’de Stratejik Koordinasyon ve Acil Durum Yardýmý Sekreterliði’ne ait gizli bir rapor basýna sýzdýrýldý. Raporda þu plan yer alýyor:
•300 bin Ýsraillinin kabul edilmesi
•Patagonya’nýn yanmýþ bölgelerinde Ýsrailliler için “Ýsrail’in özel peygamberi Yeþu Mahallesi” adýyla küçük bir devlet kurulmasý
Oldukça tanýnmýþ gazeteci Harrison H. Smith ise þu yorumu yaptý:
“Yani Ýsrail…
•Arjantin’de küçük bir devlet kuruyor
•40 Yunan adasýný satýn alýyor
•Ukrayna’da yeni bir Kudüs kuruyor
•Zaten Rusya’da baðýmsýz bir bölgeyi yönetiyor
•Gazze, Batý Þeria ve Güney Lübnan’ý ilhak ediyor
Ve ayný zamanda ‘antisemitizmle mücadele’ yasalarý çýkarýyor ve her Batý ülkesinde silahlý özel güvenlik güçleri kuruyor.”
Bir kaç gündür aþaðýdaki haberi düþünüyorum:
Savunma Bakanlýðý yalanladý. Ýsrail, günah keçisidir. Bu iddia, bence asýl faili saklamak içindir. Ýsrail niye vursun? Bu konuyu düþünmeye devam etmeli.Doðu Perinçek aðýr bir iddia ortaya attý: “Türk kargo uçaðýmýz Ýsrail tarafýndan vuruldu, 34 subayýmýz þehit edildi.”
Yer Ýmleri