Cumhurbaþkanlýðý Aday Ofisi
@CAOIletisim1
·
1 sa
Þu kadarýný söyleyeyim:
Çöktü çöktü…
Cumhurbaþkanlýðý Aday Ofisi
@CAOIletisim1
·
1 sa
Þu kadarýný söyleyeyim:
Çöktü çöktü…
https://x.com/OrhanDe92847605/status...62645144576384
Linkte video var.White Sand
@OrhanDe92847605
Ýtrail'e doðru bir cisim yaklaþýyor.!
Asfalt sýfýr, ne zaman hangi ara döküldü.?
Tabelalardaki þehir isimleri dikkat çekici.!
Zýrhlý mekanize birlikler ne anlama geliyor.?
"Bu sorular, cevaplarý ve zýrhlý birlikler herþeyi açýklýyor. Hazýrlýklar hýzla devam ediyor."
.........................................Nedret ERSANEL
@NedretErsanel
·
5s
BAE’nin OPEC/OPEC+’tan çekilme kararý, “petro-dolarý” savunma hamlesidir. Baþkan sona ABD yapýmýdýr. Küresel enerji piyasasýnýn kontrolüne yöneliktir ve liderliði/enerjinin fiyatlandýrýlmasýný, “artýk ABD en büyük enerji oyuncusudur” diyerek ele geçirme giriþimidir. Rusya ve Çin’e tehdiddir. Körfez ülkeleri de, ABD’ye yönelik güven kaybýnýn üzerine bunun gelmesini bakalým nasýl karþýlayacaklar?
Seni seviyorum güze insan....iyiki varsýn.....
Ýlyas Salman
@ilyassalmansm
Hava güzeldi, Silivri soðuk deðil. Eþim Gülser ve ben, cumhurbaþkaný adayýmýza destek olmak için oradaydýk. Dilek haným bizi zerafet ve güler yüzüyle karþýladý. Alkýþýmýzý da tuttuk, sol yumruðumuzu da kaldýrdýk.
Sirin Payzin
@siring
Silivri’de davayý izleyen oyuncu Ýlyas Salman Ekrem Ýmamoðlu’na seslendi “ Umudum seninle . Umudunu yitiren gitsin “ .. Ýmamoðlu’da cevaben ellerinizden öpüyorum dedi teþekkür etti . Ýyi ki varsýnýz diye seslendi.Sabri Amca
@SabriAmca1453
·
17s
Hey @grok becerebilirsen Ýlyas salmaný güzelleþtir
Yüzüne nur gelsinÝlyas Salman
@ilyassalmansm
·
15s
Olabilir, belki de çirkin ve nursuzum ama en azýndan kendi yüzüm ve kimliðimle yazýyorum.Behzat Uygur
@behzatuygur
·
14s
Sen güzel insansýn abi.
Ýmamoðlu bizim süper kahramanýmýzdýr...
Yer Ýmleri