Selim Atalay atmýþ tweeti:
15 yýllýk ayvagöbekli kehaneti 1 ayda biter mi? Ben gelecekte ne olacaðýný biliyorum. Aralarda 1 cümle yazýp duruyorum.Trump da yeni bir þey yok:🔴🔴🔴
Tehdit ve bombardýman
Savaþý daha da týrmandýracak.
Beklenen konuþmasýný yaptý.
Hala “haftalar’” dan söz ediyor
Petrol %5 yükseldi
Japonya Kore borsalarý indi. ABD vadeliler eksi %1
Savaþ bitmiyor…
Bazen de siliyorum.
Iki ihtimal var: 1- Dunya nufusu 4 milyara dusecek.
2- Dunya nufusu 5 milyara düsecek.
Aradaki 1 milyarlik farki Trump'in basarisi belirleyecek.
Bakiniz forumun bu bolumunde, benim actigim, Trump'in yeniden baskan olacagiyla ilgili bir baslik var.
Trump, yaþadýgimiz zamanin Hz.Nuh'udur. 1 milyar insani kurtarabilir. Ben olmam da kimbilir, belki de burayi okuyanlardan bazilari o 1 milyarin icinde olacaklar. Abd'nin en büyük osurukçusu, benim bu yazdýklarimi Abd forumlarýna yaziyor. Yazsin tabi de kendi fikriymiþ gibi yaziyor durzu. Ali Cemal diye biri vardi, burayi okuyup, kendi cikarimim diyerek kendi basligina yaziyordu. Aslinda butun gecmiþ boyle araklamasyondur. Þekspir bile Italya'da bulduðu bir el yazmasindan araklamistir. Bizim bütün yazarlarimiz(Osmanlinin son donemi ve Cumhuriyet donemi) herseyi Avrupa'dan arakladilar. Turk resim sanatinin en pahali tablosu, Osman Hamdi'nin Kaplumbaga Terbiyecisi bile bir Japon gravürunden araklamadir. Özgün olmasi ilazim. Özgün olan Japon olduðundan Lexus ortaya çikiyor.
Kaplumbaga terbiyecisi özgün olsaydý, Togg bir sanat eseri olacakti. Neyse buna da þükür.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri