Ben de az önce gönderdim talebi.
Tüm portföyü çarþamba sabahý boþaltmýþtým bu arz için.
Hiç birþey olmasa bile bu 3 günde beni kurtardýðý zarar muhtemelen getiriden fazla oldu bile.
Ben de az önce gönderdim talebi.
Tüm portföyü çarþamba sabahý boþaltmýþtým bu arz için.
Hiç birþey olmasa bile bu 3 günde beni kurtardýðý zarar muhtemelen getiriden fazla oldu bile.
Yatirim finansin toplam talebin 60 milyon civarý olduðunu öðrendim büyük banka aracý kurumlarýnda hesaba katarsak 10 15 kat arasý bý talep gelmesi muhtemel gibi gözüküyor buda yüzde 7 ila 10 arasý gelebilir diye bý tahminde bulunayim
Talep giriþi yaparken, lot sayýsý yada tutar olarak 2 farklý talep etme seçeneði var.
Tutar olarak girmek daha mantýklý gibi geldi bana ama hiç tecrübem yok. ilk hakla arzým olacak :wave:
birde, "otomatik artýrým istiyorum" diye tiklenecek bir yer var. oraya tik koyalýmmý ?
talep yöntemini lot adedi seçersek te,
Talep Edilen Lot:
Talep Edilen Minimum Lot: 1
2 farklý lot adedi soruyor
minimum olan 1 de mi kalmalý ?
Vakýfbank da talep 30 bini geçti aþaðý yukarý Tezol halka arzý kadar baþvuru yapýldý
Sonuçlar bu gün açýklanýr mý
Kimse sonucu tahmin edemiyor. 500-800 bin lira talep yapan bir sürü ky var. %10 gelecek diyen var, %5 i geçerse beni s... diyen var, %1 in üstünde gelirse öpüp baþýnýza koyun diyen var. Ters köþe de yapabilir ama ben þirketin finansallarýndan oldukça umutluyum.
3 halka arz ayný anda olunca fazla lot gelme ihtimali var Sayýn hayekin dediði gibi, %10-20 arasý gelebilir, yinede yoðunluk burada sanki, ben %10 diðerlerine %80 buna talepte bulundum.
Yer Ýmleri