https://www.linkedin.com/posts/giova...member_desktop
Bu yeni bir ürün mü bilemiyorum.Þirketin bilgi paylaþmak gibi bir düþüncesi olmadýðý ve yatýrýmcý iliþkilerine ulaþýlamadýðý için soramýyoruz. Allah belanýzý versin ne diyelim.
https://www.linkedin.com/posts/giova...member_desktop
Bu yeni bir ürün mü bilemiyorum.Þirketin bilgi paylaþmak gibi bir düþüncesi olmadýðý ve yatýrýmcý iliþkilerine ulaþýlamadýðý için soramýyoruz. Allah belanýzý versin ne diyelim.
Tavan olsa ne olur. Oçlarýnýn tohumlarý.
Genel kurul için burnundan soluyan yatýrýmcýnýn gazýný alýyor Alper. Tahtayý yapanlarla olan iliþkisi açýk ve net.
son bir yýlda neredeyse %50 deger kaybetmiþ halka arz fiyatýnýn kýyýsýna demir atmýþ hissede halen ali cengiz oyunlarý oynuyorlar gün içi toplam iþlem 5.6 milyon ama gerçekleþen net yaklaþýk 250 bin gerisi al-sat 27.80 gör 26.90 kapa hala alevere dalevere tahtacý ayrý dert patron desen hisseye sahip çýkmýyor aile þirketi olmasaydý çok sesli ortaklýk olsaydý belki geri alým yapabilirdi þirket ama tek kalem aile þirketi birde yukardan hisse satan ortak var neyse umarýz düzelir yeni girecek olanlar varsa uzak dursun orta doðu ve balkanlarýn en lanet hissesidir bu tercih kendilerinin ama asla yatýrým tavsiyesi deðildir... YTD...
Þirkette bir göt korkusu mevcut gibi hatta toplantý salonunda bile güvenlik vardý. Çýkýþta polis bekliyordu.
Hisse geri alýmý düþünülmüyor.
Tankut Ýkizlere hem yönetim hem de yatýrýmcýlar tarafýndan büyük tepki vardý.
Geleceðe dair olumlu bir bakýþ açýsý yönetim tarafýndan belirtilmedi.
Alper Akyüz 350 bin hisse satýþý açýklamasý tam bir fiyaskoydu.
Alper Akyüz ün 3 milyon lot daha satýþý gündeme geldi ve tepki gördü.
Þirket satýn alýmý konusunda olumlu bir cevap verilmedi.
Yetersiz yatýrýmcý iliþkileri genel kurulda saðdan soldan kalem isteyen bir pasif olarak dikkat çekti.
Yatýrýmcýya hiç umurumuzda deðilsiniz mesajý verildi. Genel olarak bok gibi bir genel kurul oldu.
He nedir öyle güvenlik endiþesi kapýda polis arabasý içeride adam baþý iki özel güvenlik.
Ýçeride hem üniformalý özel güvenlikler var hem de takým elbiseli kulaklarýnda telsizli güvenlikler falan.
Bir dahakine kum torbasý, çelik yelek, miðfer falan olursa hiç þaþýrmayacaðým.
Alper Akyüz adalet ve vicdani yüzünü net olarak gösterdi. Depremzedeleri hatýrlamayan maðduriyet yarattýðýný görmezden gelecek kadar vicdansýz ve bu durumu telafi edecek adýmlar atmaktan kaçýnacak kadar adaletsiz bir kiþi.
Utanmadan 3 milyarlýk piyasa deðeri ile 250 milyarlýk piyasa deðerindeki Sasa nýn sahibi Erdemoðlunu eleþtirecek kadar ukala. Adam þirketine güveniyor ve yatýrýmcýsýnýn yanýnda duran açýklamalar yapýyor.
Sen yapabiliyor musun Alper?
Anatolia yý kendisinden baþka öven olmadýðý için genel kurulda baðýmsýz profesörlere soruyor.
Nasýlýz ama süperiz dimi!
1 yýllýk yüzde 6 getiri ile Evet süpersiniz!
Öyle toplantý salonuna davet edilmekle baþkanlýk sýfatlarýna sahip olunup saygý duyulacaðýný ummak da ayrý bir ahmaklýktýr.
Hepiniz atýyorsunuz öyle kötü, böyle kötü diye adam maaþýný 35 binden, 55 bine yükselti ben ve bir arkadaþ hariç hepiniz evet verdiniz.
Demediniz her þey eksiye giderken senin maaþýn niye artýya gidiyor diye.
Oy olarak azýnlýktayýz karý, kocanýn evet demesi yeterli ama küçük yatýrýmcýnýn rahatsýz olduðunu görmeliydi. En azýndan utanýrdý.
Tepkimizi göstereceðimiz yer Alper'in maaþ oylamasýydý ama yazýk oldu herkes evet verdi. Tekrar söylüyorum ben ve diðer arkadaþ ( ortak ) hariç.
Not 1: Benim ismim MKK da çýkmadý Ali bey not aldý. MKK ya soracak böylece benim hayýrda güme gitti.
Not 2: Bir de burayý okuyorlar veya biri okuyup haber veriyor. Toplantýda Alper bey benim yeni þirketler masa ve sandalyeden daha ileri gidemedi diye daha önce buraya yazdýðým yorumu söyledi. Biri Angen için masa ve sandalye demiþ diye. Halbuki ben yurtdýþýnda ki açýlan iþtirak þirketleri kast etmiþtim. Merak eden önce ki yorumlarýmda görebilir.
Yer Ýmleri