Bu þeytanlar,gene bir hinlik düþünüp % 8 oranýnda hisse daðýtýmý yapmýþ... iþ olsun diye 100 lot istemiþtim 8 Lot vermiþler..
Bakalým, gerçek ýrzý hangi ebatta / Fiyattan yapacaklar.!?
Aracý kurumdan iþlem yapýyorsanýz bilemem ama ben iþ bankasýnda sistem donmasý sebebiyle hisse satamamayýp taban yemiþtim. O sýrada aldýðým hatanýn ve hissenin fiyatlamasýnýn ekran görüntülerini alarak bddk'ya þikayette bulundum. 1 ay içerisinde aradaki ücret farkýný hesabýma yatýrmýþlardý
Akbank tan 24,75 alým emri girmeye çalýþýyorum ama sürekli fiyat adýmý hatalýdýr diye reddediyor. Emir girebilen varmý
Piyasa emri ver 24.75 de olsa olur
Ne tür emir girersen gir hata veriyor. Akbanký aramýþtým bugün angen için. Saat kaçta emir giriþi yapabiliriz diye, 18:30 dediler. Ama bu saat olmuþ, kapalý angen. Diðer hisseler de emir girilebiliyor. Tabi, özel müþterin emirleri çoktan sýraya konmuþtur. Bizde bi umut deniyoruz iþte :wu:
Þimdi de girilen fiyat aralýk dýþýdýr deyip, tavandan girmeme izin vermiyor. Halbuki, kademe listesindeki son kademe 24,75. Ama bi alt kademeyi, 24,74 seçersem kabuk ediyor. Bu ne demek oluyor?
Sebebi fiyat aralýklarý çift kademe.
24.70-24.72-24.74 gibi... tavan da 24.74.SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri