þirketi inceliyorum nerden bakarsan bak harika iþler yapýyorlar ufak ufak almaya karar verdim belki de evladiyelik olacak þirket gibi lakin kar oranlarý arge projeleri yeni yeni haberler neler olabilir borsa haberi çok olan saðlam þirketleri sever 4 ayda bir sadece bilanço yollayan þirket vasatlýk yaratýr ben isterim ki hep yeni bir haberler versin dün bu baðlam da dün gelen kkm haberini de hiç sevmedim 6 milyon vergi indirimi için 6 ay 142 milyonu faize baðlamak yerine hisse alým proðramý açýklasa kendi hisseleri için piyasada oluþacak düþüþ günlerinde alsalar 6 milyon vergi indirimimden çoook daha fazla kar yazarlar amma bu dediðim altý aydan fazla da sürer kýsa da piyasa koþullarýna göre ama þu özgürlüðü olur kasada istediði zaman istediðini yapma özgürlüðü oluþur bunun olmama sebebi ortaklara baktým belki ki herkesin ortak kararý ile alýnmýþtýr ama güzel bir finansçýdan akýl alsalar atýl þekilde parayý bekletmek yerine yöneterek daha güzel kar oluþur diye düþünüyorum tüm kkm ye giden þirketler için bu geçerli kimisi de iktidara yakýn olduðu için yalakalýk olsun diye belki de kkmye para aktarýyor bak arçelik koç sabancý sürekli kendi hisselerini boþ yere almýyor
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri