Tankut Ýkizlerin aktif rol almasý yönetim kurulunda olduðu için zaten görevi.
Bunu burada yazmanýn ne gibi bir sakýncasý olabilir ki? Malumun ilaný.
Tankut Ýkizlerin aktif rol almasý yönetim kurulunda olduðu için zaten görevi.
Bunu burada yazmanýn ne gibi bir sakýncasý olabilir ki? Malumun ilaný.
Þirketin halka açýlmasýndada en büyük pay Tankut Bey in. Þirket yönetimi son derece kaliteli.. Ancak borsa konusunda bence biraz acemiler. Yatýrýmcýlarýn haber konusundaki beklentilerini tam karþýlayamýyorlar..Ýstanbul portföy ün alamdýðý hisse yok. En son ARDYZ den esaslý bir zarar ettiler akýllanmadýlar.. Gelip þu hisseden bir %5 almýyorlarya inanamýyorum. En son Sayas tan %6 hisse aldýlar . Geçen gün Yatýrýmcý iliþkilerini aradým arkadaþ bana Þirket ile ilgili Fortune, iþ dünyasý, Global business gibi dergilerde haberler yapýldýðýný söyledi. Þaka gibi. Yahu bu haberlerin birkaç tanesini borsaya gönderseniz ya dedim. Mevzata aykýrý dedi..Kim alýp okuyor Fortune dergisini..Biraz kap a ihtiyacý var þirketin..
Google Alerts kullanarak yeni çýkan tüm içerikleri þahsen takip ediyorum. Yayýnladýklarý haberlerde yeni bir bilinmeyen geliþme olmadýðý için zaten bir etkisi olmadý.
Benim Angen'deki en büyük motivasyonlarým, sektörüne göre F/K'sý düþük, finansallarýndaki baþarýyý söylemiyorum bile. (karlýlýk, borcluluk vs)
Ama en en önemlisi, bu firma her an bir sürpriz yapabilme potansiyeline sahip. Yarýn bir gün, dünyada muadili olmayan bir taný kiti ürettiðini hayal edince, bu fiyatlardan hisseyi saklamak hiç de zor gelmiyor. Tabi ki herkesin kendi yatýrým stratejisi mevcut ama ben portfoyumun bir kýsmýný buna ayýrmayý göze alýyorum. Sabýrla da bekleyeceðim.
Þirket Yýldýz lar liginde..Roche, Abbot gibi dünya devlerinin at koþturduðu platformlarda onlarla boy ölçüþüyor..Umarýz fiatlarýda onlarýn piyasa fiatlarýna ulaþýr..
2 gündür kafasýný yukarý çevirdi.. Yahu þirket yönetimi þu temettü kararýný bari açýklarýn.. Üzerlerine ölü topraðý serpilmiþ sanki týk yok.. Bu arada Kovid kit satýþlarý tamgaz gidiyor.. ilk 3 ayýda iyi kapatýyoruz sanýrým..Biran önce 30 un üstüne gelsede zararýmýz tl bazýnda çýksa..
28 üstü kapatmasý teknik açýdan olumlu..Sanki hisssede birileri operasyon yapýyor gibi ama kim yapýyorsa tekniði çok güzel yapýyorlar..Galiba hedef 30 üstü..
Yer Ýmleri