Bu gün teklemesine bakmayýn...
Bu gün teklemesine bakmayýn...
Üretiminin %90 dan fazlasýný yurt dýþýna ihraç eden Angen ,2020 yýl sonu bilançosýnda ödenmiþ sermayesinin üç katýndan fazla net kar açýklamýþ.
Bu kar yurt dýþýnda sadece Ýtalya ve Pakistan da bulunan satýþ ofisleri ile saðlanmýþ.
Halka arz raporunda 7 ülkeye daha satýþ ofisi açacaklarýý ve yurt dýþý pazarlarý daha da büyüteceklerini belirtmiþler.
Döviz kurlarýnýn artýþta olmasý ve ihracat pazarlarýnýn artacak olmasý 2021 ve 2022 yýlý karlarýný çok daha yukarý taþýyacaktýr.
Þu anda borsada üretimini %90 üstünde ihracat yapan baþka bir þirket bulamadýðým için bu þirket hisselerini orta vade taþýmayý düþünüyorum. Satýþlarýný covit ile artýrmýþ olmasý , ilerde covit sonlanýrsa biraz handikap gibi görünse de, yeni pazarlar ve ürün çeþitlemesi ile bu durumu kehine çevirme potansiyeli yüksektir.
Halka arz raporunda baþka dikkatimi çeken bir husus ise halka arz gelirlerinin tamamýnýn þirketin büyütülmesi için harcanacak olmasýdýr.
Arge için yüklü para ayýrmalarý, Ürün çeþitlemesi ve yeni pazarlarla þirketi ilerleyen yýllarda çok daha iyi yerlerde görebiliriz.
2020 yýlý bilançosuna göre bile hisse iskontoludur.
Basit bakkal mantýðý ile bir þirket sermayesi kadar kar ederse 10 tl olur. Angen sermayesinin üç katýndan fazla kar açýkladýðý için benim hesabýma göre iskontolu durumdadýr.
Þirket mevcut verileri, faliyet gösterdiði alan ve geleceði olarak son iki yýlda halka arz edilen þirketler içinde en baþlara konacak bir þirkettir.
Þahsi görüþlerim olup hiç kimse için yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yarýn açýlýþý çok merak ediyorum.
Alýþta 2 milyon 750 bin lotla kapandý.
Hocam, Iþbank PD/DD yi 10.7 vermiþ, bir yanlýþlýkmý var.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=ANGEN
Rtl ders alsýn biraz.Angen in yolu acik olsun[emoji106]
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri