sayýn seer bende sizin gibi düþünüyorum. Hoþ düþünmesem ne olacak mecbur uzuncu olduk :) Düþtükçede alýyorum hacim azalmaya baþladý sanki ufak bir toparlamaya iþaret olabilir bu durum diye düþünerek
sayýn seer bende sizin gibi düþünüyorum. Hoþ düþünmesem ne olacak mecbur uzuncu olduk :) Düþtükçede alýyorum hacim azalmaya baþladý sanki ufak bir toparlamaya iþaret olabilir bu durum diye düþünerek
Son düzenleme : kapkankaan; 02-11-2021 saat: 18:02.
Bu kaðýttan ben çýkmayýnca, götürmeyecekler sanýrým..
Angen 20.80 TL ye kadar inerek,Reta ile olan fiyat eþitliði bozuldu.. Derinlik ekraný olanlar,kaç lotla buraya geldi, satýþlar yoðun mu,bunu yazarsa ,bir nebzede olsa yönü tahmin ederiz,diye düþünüyorum..
Bilgiler için Teþekkürler Kaptan..
Demekki, Ortalama 50.000 Lot ile kendi kendine top çevirme yapýyorlar..
Sanýrým,Arada ,panik-korku ile satýþ yapanlarýn, kaðýtlarýný da topluyorlardýr..Bu oyunu daha ne kadar oynayacaklar bakalým..!?
Bu kaðýtta yapýlanlarý gördükçe, Kütahya þeker hisselerinde olanlar - yapýlanlar aklýma geliyor..Ýlk iþlem görmeye baþladýðý hafta aþaðý aþaðý indirip,sonrasýnda Tavan Tavan çekerek 90 TL civarýna kadar götürmüþlerdi...
Bu kaðýtta ne senaryo /film
hazýrlýyorlar, yaþayýp, izleyip göreceðiz..
Burasi borsa hersey olabilir.Kagit bir haberle tavanda tabanda olur.Ama bu baska bisey.Mali tv.lerde basýnda allayýp pulluyosun en ust fiyattan satýyorsun.sonra yaftasina %10eksigine almayani dövüyorlar.Bim e Rekabet kurulu 1 milyar ceza yazdi kagit ilk gun (+)kapatti..Ayýptir beyler.Sizde hatalýsýniz bist yonetimi ve degerleme yapan kuruluslar.Ve firma ortaklari.kýs kýs gulüyorsunuzdur.Mazlumun ahi kötü cikar bunuda biliyorsunuz herhalde..
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anatolia'nin 9 aylik kar rakami kabataslak.270 milyon ₺ (+- 10 milyon) gelme ihtimali cok yuksek.
yil sonu kar rakami, ozellikle doviz kuru artisi nedeniyle 410-420 bandinda gerceklesebilir (bunun icin acele etmeye gerek yok, sonra tekrar bakilir)
ama 270 9 aylik kar gelirse 4 ceyrek 350 gibi olur. mevcut piyasa degeri 2.3 milyar ile bakildiginda fk 6.5 eger fiyat degismezse de yil sonu 6'nin da altina gelir.
Þaholi'nin gozunun nuru [emoji846] tabi bizimde gozumuzun nuru olan Rtalb 9 ayda 100 kar getirse fk 9.4 oluyor, 120 getirse fk 7.5 oluyor. ama bizim a1 capital payimiz var ? ama bu payi cikinca saglik tarafindan ancak.70 milyon kar ediyoruz.
acikcasi bir miktar daha sarkarsa az da olsa bir pozisyon acmayi planliyorum. Belki Þaholi'de açar [emoji846] ama sarkarmi yoksa bilanco etkisi ile bir tepki mi verir bekleyip gorecegiz.
"yatýrým tavsiyesi deðildir"
Döviz yükseliyor, hastalýk artýþta, biteceðide yok.
Aðalar oynasýn bakalým ne kadar oynayacak.
Yer Ýmleri