18 lere gelebileceðini çok önceden yazmýþtým ama dibi beklemek risk olabilir diye de bugün belirttim,Sabah yeterince anlatmaya çalýþtým konuyu, faydasý olmuþtur inþallah.
sahibi ne kadar ky lehine biri olmasa da her hissenin bir ederi var.
umutlanmak için erken olabilir çok yeni bir hisse, tahmin etmek zor dibi þu an 18-19 lar o anlaþýldý gibi, zirveyide yaþadýkça göreceðizi, 22 mi, 25 mi daha yukarýlarmý ....
kapanýþa doðru infodan yüklü alýp yüklü verdiler ak yatýrým yine yukardan sat alttan al modunda takýldý bu iþlemi yapmasalar belkide umutlar yeþerirdi ama ayný tas ayný hamam ytd...
Maalesef her þirket sayfasýnda bir tane çýkýyor devamlý sabah, akþam bir müddet ýsrarla hisseyi kötüleyen.
Sonra bu kiþi veya kiþiler bir müddet sonra her halde misyonlarý bittiði için birden sýrra kadem basýyor / basýyorlar.
Ben bu kiþi veya kiþileri anlamakta zorluk çekiyorum. Amaçlarý nedir? ne yapmak istiyorlar?
maalesef bazý kiþilerde hisseyi pazarlamak için hisselere güzelleme yapýyorlar sonrasýnda baþka hisseye geçiyorlar bu angende de öyle oldu sosyal medyada yok dolar arttý yok covid arttý yok fiyat istikrarý yapcakmýþ diye arzda millete yagladýlar ballýdar sonuç ortada 30 günlük istikrada son iþlem günü pazartesi doluyor ama þirket bizzat ak yatýrým aracýlýðýyla fiyatý aþagý çekti olan bize oldu ama zorla satmadýlar o da ayrý konu ama bu istikrar sözünde bi yasal tutanak olmalý þahsen spk baþvurumuzu yaptýk çýkarmý biþey bekleyeceðiz sizde baþvurun o hisse güzelleyenlerede selam olsun YTD...
Son düzenleme : kapkankaan; 19-11-2021 saat: 15:38.
Yapsýnlar iki Tavan,Vereyim antenlerini, izlesinler TV lerini..
Yer Ýmleri