Originally Posted by
balina
Sayýn Ata KKM a baðladýkalrý para sadece 142 milyon tl. Gelen bilançoda görüleceði üzere þirket kasasýnda en az 500 milyon tl nakit olduðunu göreceðiz. Þirket ya son derece ketum yada bu haberlerin ne iþe yaradýðýný bilmeyecek kadar borsadan bihaber acemi patronlar. Ama geçtiðimiz aylarda iki patronda borsadan yaklaþýk 1 milyon lot mal aldýlar hemde 27-28 li fiatlardan..Patronlarýn son derece disiplinli ve dürüst insanlat olduðunu düþünüyorum. Birde ARDYZ de olanlara bakýn..Resmen patron yatýrýmcýlarý alenen dolandýrdý.. Bu firma kendini tanýttýkça kurumsal yatýrýmcýlar ilgi gösterecektir..Bu þirketin tek ihtiyacý kurumsal fonlarýn hisseye olan ilgisizliði.. Ancak bilançolar geldikçe firmanýn deðerini er geç anlayacaklardýr..
geçmiþte hisse aldýklarýný görmemiþim ben o zaman doðru yoldayýz düþüþ oldukça ufak ufak topla da gel
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri