Dünya ilaç sektörü pazar büyüklüðünün 2023'te 1,5 trilyon dolarý aþmasý bekleniyor
https://www.haberturk.com/kuresel-il...358301-ekonomi
Dünya ilaç sektörü pazar büyüklüðünün 2023'te 1,5 trilyon dolarý aþmasý bekleniyor
https://www.haberturk.com/kuresel-il...358301-ekonomi
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Bu þirket bir biyoteknoloji þirketi. Devamlý büyüyen bir þirket. Daha yeni 100 milyon nüfuslu Filipinlerde þirket kurma kararý aldý þimdiden Ýtalya pakþstan Hollanda filipinler. Bu þirket 2-3 yýl içinde global bir þirket olacak.. Tek eksiklikleri iyi bir iar yapamýyorlar. Kendilerini ve yaptýklarýný anlatmýyorlar..Ama bunu zamanla öðrenecekler..Þimdi bilanço gelsin rakamlarý görelim daha rahat konuþuruz. Þu an 24 saat mesaii yaptýklarýný çok iyi biliyorum..2022 3 aylýk ta güzel kar gelebilir..
Ýyi güzelde þu bilançoyu ve temettüyü açýklýyý ver gari.
bu baskýlar can sýkýyor maske yasaðý kalkmasý bizi ve ilaç sektörünü biraz olumsuz etkiler mi acaba ?
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Bilanço geldi..Cirosundan fazla kar getiren tek þirket galiba.. 433 milyon net kar geldi Kasadada 510 milyon tl nakit var..hisse baþý 2 tl temettü cepte gibi..Þirketin 2022 hedeflerini açýklamasý ilgiyi dahada artýracaktýr. Ýlk 3 aydada iyi bilanço geleceðine inanýyorum..Bu bilançodan sonra Analist raporlarý ile yabancý ve yerli fonlarýn kaðýda ilgisi artacaktýr..
patron bizi kandýrdý dolar bazlý 15 kat büyüdük dediði zamanlar eski de kalmýþ tl bazlý %50 bile büyümemiþ bu bilanço ile hep diyorum kaðýt güzel ama haber beklenti oluþunca o kaðýt daha güzel hala geliyor kimseyi etkilemek istemem olay vasat kalmaya devam eder ve hiç yeni bir ihale yada yatýrým haberleri gelmez ise birilerinin oyuncaðý olur hisse baya sýð kademeler emme basma oyunu oynarlar bu da benim en nefter ettiðim þey bizi alýp görütecek beklentiler olmalý faaliyet raporunu bir daha gözden geçirmek lazým bir þeyler yakalayabilceðiz mi ?
Yer Ýmleri