Tahtacý seni öpüyorum.
Tahtacý seni öpüyorum.
Yarýn, geride kalan hayatýmýzýn ilk günüdür.
https://youtu.be/fSYa4PZh5rU
https://youtu.be/mp3DbaiQUPc
Ýzleyin derim.Alper hoca burada kriz bizi etkilemez, enflasyon bizi etkilemez diyor.%90 dan fazla ihracatýmýz var diyor. Yani bu þirket uçmaya hazýr böcek gibi. Alper bey'i diðer hissemdeki patronla karýþtýrmýyorum.
Seni gidi tahtacý milleti döküp tam gaz gideceksin demek .diyorsun ki 29-30 dan alanlar boþaltsin.
uzun süre süründürebilecek misin acaba .Yabancýlar sattý ve yine yabancilar yataydan toplamak istiyorlar.
Enflasyona raðmen bilanço iyi gelecek diye bekliyorum.
Aðustos 21'inde Angen fiyatý kaç olacak acaba?
Düþtükçe alýyorum . Hadi tahtacý bizi 18 lere götür . Ülkemizde en iyi yatýrým aracý artýk hisse senedi olmaya baþladý.
Seneye 70 lerden alamayacaksiniz.
Resesyona düþmek o kadar kolay deðil . Ýzin vermezler.eðer ABD resesyona girerse dünya biter. emperyalizm biter.abd dünyaya hakim olamaz. o yüzden derler ki: "emperyalizm insaný öldürmeden yaþatýr"
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Temettü verimi borsada en az yanýltan hesap biçimidir.. ve bu oran en asgari temettü çarpý 20 dir...+ Süreklilik... Angen bu anlamda rüþtünü ispat edebilecek mi (ben edeceðini düþünüyorum ytd)..ettiði anda 2.5 *20 en az ederidir...
Ve bu durumda aðustos temettüsü 1.25 *20 nin altýna üç aþþaðý beþ yukarý çok düþmeyeceðini düþünüyorum ..anormal koþullar harici...bakalým teknik meknik bilmem tamamen temeldir.. .umarým yanýlmam ...
Eðer bunlar çapsýz bir masa bir labaratuvar covid þirketi deðilse adam olur bunu.....,
geçen gün þirketi aradým dedim ki kkm de para tutacaðýnýz yerde kendi hissenizi alýn güven miyormusunuz kendi þirketinize dedim öyle birþey yok dediler zaten geçmiþte kkm ye para yatýrdýðý günden beri birde yüksek temettü açýkladýktan sonra þirket pek tad tuz vermiyor borçsuz bir þirket bu yeni karardan da olumlu etkilenir bence son günlerde artan vakalarýn haberi lazým ayrýca þiket haber yoksunu bu piyasaya sürekli havuç göstermeleri lazým yoksa vasat kalýrlar bunlarý yönetim acemi olduðu için yönetemiyor ama yatýrýmcý iliþkilerini pek de mahsum deðil gibi onlar topluyor olabilir günahýný almak istemem adamýn ama öyle izlenim býraktý bende
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yarýn, geride kalan hayatýmýzýn ilk günüdür.
https://youtu.be/fSYa4PZh5rU
Sayýn ata_306
Vakalar çogaliyor .lakin eski gücü olduðunu düþünmüyorum.
Ama vaka çoðalýyor
Maskenin havalar soðuyunca tekrar insanlar tarafýndan kullanicagini düþünüyorum.
Maske zorunluluðu gelir mi zannetmiyorum.
Maske deyince ulaþým ve turizm sektörü etkileniyor.bu yüzden maske zorunluluðu gelmez ama test kitlerine talep azalmayacaktir.
Diðer kitlerde zaten çok önemli.
Yakýn zamanda þirketten biyoteknolojiyle ilgili ne gibi bir haber gelecek bakalým.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Yer Ýmleri