Bedelsiz yapacaðýný dünya alem duymuþ.Tankut da o yükseliþte hisseleri çakacaktýr. Ben satmadým demek için kýrk takla atmasýnýn nedeni bu.
https://www.youtube.com/watch?v=qtIUiQKjEPM&t=290s
HIZLI TANI KÝTÝYLE TÜKÜRÜKTEN YASA DIÞI MADDE TESPÝTÝ
'Yasa dýþý Maddelerin Tükürükten Belirlenmesi için Ýþ Yeri ve Trafikte Kullanýma Uygun Yenilikçi Test Kitleri' isimli projeyle ilgili bilgi veren ve 'TÜBÝTAK-1005 Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araþtýrma Destek Programý' kapsamýnda projelerinin desteklendiðini belirten doktor öðretim üyesi Emine Güler Çelik, "Projemizde, kokain metamfetamin gibi maddelerin tükürük örnekleri alýnarak hýzlý taný yapmayý hedefliyoruz.
Uyuyun siz uyuyun bilmem kaç tane arge personeli varmýþ. Baþýnda lider yönetim olmazsa isterse 1000 tane argecin olsun ne fayda!
![]()
Þirket olarak onurlu ve adaletli olmuþ olsaydýnýz -19 reel getiri elde eden performansýnýza sahip çýkardýnýz.
Endeksi bahane edip utanmadan bir de aþaðý basmaya çalýþýyorsunuz. Kurt kocayýnca köpeðin maskarasý olur, 8 milyon lot hisse alacaksýn halen götünü baþýný oynatacaksýn. Operasyon çocuklarý sizi... Düþürdükçe mal kaybedersin, aklýnýzý baþýnýza alýn.
Son düzenleme : Rick Guerin; 10-12-2022 saat: 15:24.
Yani arkadaþlar hiç bulaþmayalým mý bu hisseye
Bu sektörün geleceði parlak. Angen de Türkiye'den bu sektörün en iyilerinden, hatta Covid'de Dünya Saðlýk Örgütü'nün listesine dünya devleri ile giren tek Türk þirketi oldu. Ýhracat oraný yüzde seksenin üzerinde. Ýtalya, Hollanda, Polonya, Bulgaristan, Pakistan ve Filipinler'de % 100 baðlý ortaklýklarý var, sýrada Amerika kýtasý var. Büyüme ve temettü hissesi olarak portföyümde duruyor, bence nesilden nesile geçecek bir hisse. Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yer Ýmleri