Kimseler kalmamýþ bu þirket ne yapmýþ böyle bütün hisselr on kat artarken bu neden arz fiyatýnýn nda altýna inmiþ. Vay be yazýk olmuþ , batýyor sanýrým
Kimseler kalmamýþ bu þirket ne yapmýþ böyle bütün hisselr on kat artarken bu neden arz fiyatýnýn nda altýna inmiþ. Vay be yazýk olmuþ , batýyor sanýrým
Þirkette tek iyi giden Alper'in maaþý. Þirketin ilk üç aylýk kaarý 160 milyondan 10 milyona düþtü Alper'in maaþý 35 bin liradan 55 bin liraya çýktý.
Genel kurula katýlan ben ve diðer bir kiþi oylamada hayýr dedi, diðerleri kabul oyu kullandý. Alper'i ödüllendirdi hala þirketi batýrmadý diye.
Gerçi þirketin yüzde altmýþýndan fazlasý Akyüzlerin kendi oylarý yeter ama diðer hissedarlarýn rahatsýz olduklarýný göstermesi açýsýndan önemliydi hayýr oyu.
Hisse, halka arzdan beri hesabýmda duruyor. Ara ara bakýyorum, bana ilginç gelen þeylerden biri ise þu. Temettü ve bedelsiz dýþýnda, þimdiye kadar KAP'ta bu hisse ile ilgili olumlu bir haber çýkmadý. Yurt dýþýnda tabela þirket açýlýþý haberleri dýþýnda da kayda deðer hiç bir haber geçmediler.
Ýletiþimi de zayýf, borsaya neden açýldýðýný bir türlü anlamadýðým bir þirket. Þirket sahipleri kusura bakmasýn ama her ne kadar potansiyelleri var olarak düþünsem de, sanýrým pandemi onlarýn piyangosu olmuþ ve tam zamanýnda borsaya açýlarak voleyi vurmuþlar. Þirket tarihçesine bakýldýðýnda, vizyonlarý ve yönetimi sýkýntýlý gözüküyor. Bu kadar rallinin olduðu bir dönemde, maalesef içi boþ, kalýbýnýn adamý olmayan bir performans sergiledi.
Satýþ cirosu çok az.en az 4 katýna çýkarsa beklentiler yükselir.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dün akþam Sultanbeyli'de ki binanýn önünden geçtim tek bir ýþýk bile yanmýyordu.
Acaba þirkette kimse kalmadý mý? Ter edip gittiler mi?
Net kâr fena çakýldý
Favök eksi yazdý
Döviz fazlasý var
https://youtu.be/h7d9FOX6r2k?si=NcrM1T__40krFQdm
Yer Ýmleri