bugun kapanýsa yakýn hareketlendý hýc yapmadagý býr þey 11 hýzlý gecýlmelý..yarýn onuda yapar
bugun kapanýsa yakýn hareketlendý hýc yapmadagý býr þey 11 hýzlý gecýlmelý..yarýn onuda yapar
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
gedik bugun kapanýsa yakýn cok mal sattý cok mal sattý dedýgýmde angen için çok lot kademelrdeki lotlarý toplasan mahalle bakkalýnda daha fazla cýkar ..çok sýð ama son 15 gunde ýyý toplamaya çalýsmýþlar takaslarý incelediðimde hatta gecenlerde gonderdýgý kapta yený makýnalar için kredileri daha buyuk bir rakam çýkartmýþlar onaylanmýþ .bence bunlar korku bezdirmek hýsse için 1 yýlýn dibi zaten 4 gun önce filan görüldü oradan bir tepki ile 10,52 lere kadar cýkýp tutunamayýp 10,37lerde kapanýþ yaptý.þöyle desenki 150 k lot alayým bakmýþýn %6 yaptýrmýþþýn þöyle 75klot satayým desen %-4 yaptýrmýssýn haberýn olmaz böyle kademe yoksunu bir his ..iþin özeti anlaþýlan gözleri doymamýþ daha toplayamadýlar ...ani sert çýkýþlar bekliyorum kendimce bunu da not allým bügün 9,94 kapattý....
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
[QUOTE=west_77;7035097] elimden geldikçe topluyorum .
gelde toplama .
Hocam biraz daha gayret edin mümkünse, bizde size güvendik bu abi topluyor, vardýr bir bildiði diye.
dünde inceledim bugunde makina almak için kredileri geniþliyor misal 150 veriyorsa teþvik limit arttýrýmý oluyor 1: yýlda 2 defa temettü vermiþ ..ha sadece bu yýl boþ geçmiþ diye þirkette bir þey yok olabilir bu yýl ýlk çeyrekte ne firmalar zarar açýkladý..öenemli olan zaten 1,devletin desteklemesi 2:,yurtdýþýnda ortaklýk olmasý 3:,kredi limitlerinin daha da büyümesi 4:,1 yýlýn en dip hisse fiyatý 5:,100k lot alsan %+4 5 yapar hatta tavana bile gider saniyede 6,75k lot satmaya kalksan kademe bulamassýn %-6 yapatýrýrsýn buda en ky için bile gecerli
6:hisseler daðýnýk deðil toplu 7:illa turkýye için degil yurtdýþý baglantýlý ortak araþtýrma tesisleri var saðlýk için 8ben çok uzun vadeci deðilim kýsa vadede misal belli beni mutlu eden kar gördümmu satarým ayný sý egpro içinde geçerli biriktiyorum bekliyorum ..... bbunlar beným kendi arastýrmalarým kendi hayal dünyam kimseyi baðlamaz kimseyede elektrik vermedim..... saygýlarmla.
Yedinci aya girdik sayýlýr ama hala genel kurul yapmadýlar.
Genel kurul yapma gibi bir mecburiyet ve zaman sýnýrý yok mu?
Acaba niye genel kurul yapmýyorlar sýkýntý nedir?
Geçen genel kurulda kapýda polis arabasý, içeride bir sürü koruma vardý.
Þirketin içinde bir sýkýntý var ama nedir bilemedim.
angen cok ýyýsýn kapalý havada bile bugun kucukte olsa artýda kaldýn hayret tosbaga senden daha hýzlý yýllar oldu yurumeyý býrak emeklemeyýde ogrenemedýnmý belký yarýn ogrenýrsýn....
aa angen býrden ayaklandý ama býrden kalktýgý ýcýn basý dondu býraz gerýye geldý ýlerký gunlerden ýlerý gýdýp gerýye gelmesý ýcýn býr sebeb olmayacak herhalde..az kaldý atese odun atacaklar ates parlasýn dýye....
Yer Ýmleri