-

Originally Posted by
Kar_Adam
Sn 666;Kuşlarda kampanya yapmışlar..;-))
tav,thy,pegi, kırmızıya bürünmüş..
Tehlikeli onlar bence. Firsat kollanmali. Ben Sulunlerimi degistirdigim icin benim isime geliyor.

Originally Posted by
666
Kuslari falan tutmuyormus piyasa. Simdiye kadar olay diplomasi ile ha kapandi ha kapanacak diye fiyatliyorlarmis demek.
Artik isin ciddiyete bindigi, yani turizmimizin zarar gorecegi ihtimali fiyatlanmaya basladi. Cunku iyice bir belirsizlik dogdu. Yakit fiyatlari da carpacak onlari. Kuslar akil kari degil yani.
Ben Isc ile kusa gecirmeye devam ediyorum. Bu kagittan gelecek hayir baska kagittan hayli hayli geliyor.
-
Bu arada, endeks bu problemi fiyatladi mi ki? Gaz, petrol, turizim gibi ekonomizi derinden etkileyecek faktorler var. Eskiden olsa savas cikana kadar endeksin pestilini cikarirlardi. Simdi ise kriz ustune kriz yemekten neyin ne oldugunu anlamak mumkun degil. Ulkenin kimyasini bozdular resmen.
-
Bence;
Rusya'nın gazı ile ancak ısınan Avrupa ,Soğuktan kıçları donarken,Bidonun gazına gelip de Rusya'ya karşı savaş mavaş açamaz..Yaz mevsimi olsaydı,bu gerginlik belki çatışmaya dönerdi.. Kış bitene kadar,bu Ukrayna tantanası da biter..
-
Ukrayna parlamentosu geceyarisindan itibaren başlayacak olaganustu hal kararını kabul etti.
-
-
He ya... He..kabak koysanız, hunharca muhalefet savunacaz.
başka arzu var mı ?
-
yatırım stratejisi... 
-
doğruya doğru...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules