Originally Posted by
webmaster
Herkes elini taþýn altýna koysun bu yönetime kalýrsak poipten çýkarmazlar bu þirketi çünkü iþlerine öyle geliyor diðer hissedarlarýn hisseleri beleþten ucuzdan toplama derdindeler bugünden sonra seferberlik ilan ediyorum tüm platformlarda poip te yeterli koþullarý saðlayan þirketlerin þirket yönetiminin insafiyetine kalýnmayarak SPK nýn bu iþe el atarak zorunlu kanun ile ana pazara otomatik alýnmasýný talep ediyorum aþaðýdaki metni lütfen herkes mail atarak durumu spk ye iletmesini rica ediyorum.......
SPK KURULU BAÞKANLIÐINA
Bilindiði üzere POÝP te iþlem gören þirketler günde 5 defaya mahsus olmak üzere iþlem görmektedirler yeterli koþullarý saðladýðý takdirde þirket yönetimleri üst pazar baþvurusu yapmayarak þirket hissedarlarýný zor durumda býrakmaktadýrlar.Örnek olarak size Ayes Çelik Hasýrý vermek istersem þirketin hisseleri %49 halka açýk bir þirketin nasýlda poip te iþlem görmesi mantýk,hukuk adýna kabul edilemez sizlerden ricamýz lütfen bir kanun ile yeterli özelliðe sahip poipteki þirketlerin üst pazara otomatik alýnmasý örnekteki gibi AYES ÇELÝK HASIR gibi þirketlerin üst pazarda iþlem görmesini rica ederim.
NOT : E DEVLETTEN BAÞVURU YAPABÝLÝRSÝNÝZ BEN BAÞVURUMU YAPTIM ÝNÞALLAH ÝYÝ SONUÇLAR ALIRIZ
Siz de dahil bir çok platformda herkese mesaj attým beraber gidelim diye belki bi birlik oluruz diye ama 1 tane geri dönüþ alamadým þimdi seferferlik ilan ediyorsunuz hayýrlý olsun ne diyim...
Bide spk daha öncede yazýldý ama genede yazmakdan zarar olmaz belki bu sefer bi kýyak yaparlar kucuk yatýrýmcýya çok umudum yok ama denemekte fayda var...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri