Benim gönlüm 30veya 40 diyor. Y.t.degil.
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim gönlüm 30veya 40 diyor. Y.t.degil.
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fiyat vermek sakincali degil aslinda eger günübirlik hisse al sat yapmazsan. Benim hedef 3 haneler. Bu hedefi fmizp 16 tl lerde iken de belirlemistim 200 leri gordu neredeyse. Ayes , fmizpi 2 kere cebinden cikaracak potansiyelde esasen. 100 tl ler hayal degil.
Nasýl böyle bir potansiyel var bu hissede biraz açar mýsýnýz
Tapatalk kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Bugun genel kurul varmýþ bakalým güzel bir haber cýkarmý...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
sayýn ortaklar.toplantý tutanaðýný inceledim.kar payý net %15-(0.150tl).borsadaki yatýrýmcýlara 18.05.2021'de hesaplara yatýrýlacak.eski yatýrýmcýlar ilk yatýrdýklarý sermayenin deðer kaybettiðini ifade etmiþler.(behzat dilber).bazý tv.kanallarýnda ayes'i göremediklerini ifade etmiþler.y.k.baþkanlýðýna seçilen abdülkerim dündar ürün yelpazesinin geniþleyeceðini ,doðru zamaný beklediklerini ifade etmiþ.ben kararlarýn oy birliðiyle alýnmasýný önemsiyorum.kar payýnýn %15 çýkarýlmasý þirketin yatýrýmcýlara verdiði çok güzel bir mesaj.temettü miktarý küçük görünsede oran olarak çok iyi.2016:%5 ,2017:%5 ,2018:%7 ,2019:%5 , 2020:%5 ,2021:%15.þirketimiz son 6 senedir ýstikrarlý bir þekilde az olsada temettü veriyor.bana göre ayes erbosa'nýn ilk dönemlerini anýmsatýyor diye düþünüyorum.baþarýlar ve hayýrlý kazançlar.saygýlarýmla.
TEMETTÜ HABERÝ ZATEN BEKLENÝYORDU GÖRDÜÐÜM BAÞKA EKSTRA BÝR HABER YOK AMA BU ÝÞLEM PATLAMASINA NE YALAN SÖYLÝYÝM ANLAM VEREMEDÝM...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri