Bu 200.000 lot dur
Benim bildiðim kadar ile tipe dönüþümde,
Pay sahiplerin 1lot 1tl üzerinden iþlem görür
Bu 200.000 lot dur
Benim bildiðim kadar ile tipe dönüþümde,
Pay sahiplerin 1lot 1tl üzerinden iþlem görür
7000 fiyattan 1000 lot alýrým.
LG-H635 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
halkla açýklýk oraný %5 altýnda olan þirketler 2021 yýlýnda piyasa öncesi iþlem pazarýna alýnýyormuþ bu akþamki kapta yazýyor bizim þirketin halka açýklýðý %36 gözüküyor þu an yanlýþým varsa düzeltin acaba 2021 yýlý baþýnda bizim pazardaki %5 üzerindeki þirketleri normal pazara alabilirmi imkb otomatikman?
haberde bu
Borsamýz Yönetim Kurulu'nun 10/09/2020 tarihli kararý ve Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 14/09/2020 tarihli onayý kapsamýnda, Borsamýzda iþlem gören ve fiili dolaþým oraný %5'in altýnda olan Þirketler Piyasa Öncesi Ýþlem Platformu'na alýnabileceðinden, halihazýrda fiili dolaþým oraný %5'in altýnda olan QNB Finansbank A.Þ., QNB Finans Finansal Kiralama A.Þ., Kent Gýda Maddeleri Sanayii ve Ticaret A.Þ., Türkiye Kalkýnma ve Yatýrým Bankasý A.Þ., Çimentaþ Ýzmir Çimento Fabrikasý T.A.Þ., Akmerkez Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ., Carrefoursa Carrefour Sabancý Ticaret Merkezi A.Þ., Sönmez Pamuklu Sanayii A.Þ., Döktaþ Dökümcülük Ticaret ve Sanayi A.Þ. ve Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A.Þ.'ye 01/01/2021 tarihine kadar fiili dolaþým oranlarýný %5'in üstüne çýkarmalarý için süre verilmesine, bu tarihe kadar fiili dolaþým oranýný %5'in üstüne çýkarmayan þirketlerin 01/01/2021 tarihinden itibaren paylarýnýn Piyasa Öncesi Ýþlem Platformu'na alýnarak iþlem görmeye devam edebileceði konusunda uyarýlmalarýna karar verilmiþtir. Bu kapsamda Piyasa Öncesi Ýþlem Platformu'na alýnacak þirketler fiili dolaþým oranlarýný %5'in üstüne çýkarmalarý halinde ilgili pazara alýnabilecektir.
sn.AYIBOÐA AYES in fiyatý gerçekten çok aþagýlarda kaldý fabrikalarý çalýþýyor ihraacat yapýyor temettü veriyor ayný pazarda beþ kuruþ kar etmeyen diger þirketler resmen mars a giderken biz çok degerlenmedik...
Muhakkak piyasadaki degerimi zi bulacagýz ....
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Sn METEHAN...Merit bende var büyük bir çýkýþ yaptý... AYES önü çok açýk. Þirket satýþlarý arttý temettü daðýtacak. Usd bazlý Çanak 9.00 $ ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Siz merit deyince grafigine bir bakayim dedim, inananamadim, Neredeyse 100 tl görmüþ bugün. Daha 1 sene once ayes ile grafikleri korele gibiydi, ayesin fiyat olarak 4 kati falandi. Uçmayan ama saglam firma olan bir ayes kaldi, bu saatten sonra yilbasina kadar kesinlikle lotlarima ellemem. Ýsbir, merit, ybtas, yonga ... Niceleri.. emin olun ayes bu firmalardan nitelik olarak hicbir eksik kalir yani yok. Köklü, mazisi ve bir markasi olan saglam, üretici bir firma AYES. özellikle mesnet sehpasi yatirimlari ile ülkemizde lider uretici, kanal istanbul veya diger turlu kanal, tünel gibi yerlerde mesnet sehpasi cok onemlidir. Bunu aklimizdan cikarmayalim
Yer Ýmleri