149 lot daha koydum bakalým [QUOTE=Atakan5234;4952311]VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
149 lot daha koydum bakalým [QUOTE=Atakan5234;4952311]VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Gitmesin beklesin þöyle
VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Konyadayým, geleceðim, beni de bekleyinizzzz....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende konyadayim cumaya kadar bakalimVIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nakit kraldýr.
hisse hala tanýnmýyor çogu kiþi masa sandalye þirketi sanýyor piyasa öncesi iþlem gördüðü için...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Cumhurbaþkaný Sayýn Recep Tayyip ERDOÐAN az önceki beyanýnda diyorki KANAL ÝSTANBUL ÝÇÝN HER ÞEY HAZIR ÝHALEYE ÇIKARACAÐIZ anlayan anladý roketmi takar füzemi takar artýk ne takar bilinmez AYES YTD.
Kanal istanbul bitemine kadar seninleyim ayes istersen geri vites yap farketmez kartonda iþim bitsin 15bin lot daha ekleme yapacam sana az daha buralarda oyalan ytd.
Yer Ýmleri