Originally Posted by
ERDEMÝR
son derece deðerli bir þirket olduðuna inanýyorum.ciro ve kar artýþý çok çok iyi.borçlanmýþ ancak kar üretmiþ.kar marjýnýn net olarak %2.5 olmasý can sýkýcý.sanýyorum bu zor dönemde müþterileri elde tutmak için kar marjýndan fedakarlýk yapýlmýþ.bu zor dönemde satýþlarýný artýrmasý karýný artýrmasý doðru bir strateji gibi geldi bana.þirket bence deðerli.poip'te olmasý brüt takas uygulamasý can sýkýcý.þirket yönetiminin pazar deðiþimi konusuna kar marjýna ihracata verdiði önemi biraz daha artýrmasý gerekiyor.þirket yönetimini þu ana kadar baþarýlý buluyorum.poip'te yer alan þirketler içinde bence en iyi deðerlere sahip.pazar deðiþimi gerçekleþtinde gerçek deðerini bulacaðýna inanýyorum.bundan dolayý küçük bir yatýrýmcý olarak ayes'e yatýrm yaptým.bütün yatýrýmcý arkadaþlara baþarýlar ve hayýrlý kazançlar dilerim.saygýlarýmla
poip býrak borsa da cogu ana pazar hisseleri bile yanýndan geçemez þu net kar marjýný biraz artýrabilse zaten ucacak ama þirket ketum gecen seneye göre kar çok guzel ama borç u neden yaptýn yoksa yatýrým mý yaptýn týk yok bilgi olarak...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri