þirkette bir sýkýntý yok ama tahtacýda bir sýkýntý var sinegin yagýný çýkartan cinseden çýktý þansýmýza...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Ben kesinlikle bekliyecegim,ve her ay da almaya devam edeceðim...
Ayesin cirosu geçen yýla nazaran 300 milyondan 600 milyona yani iki kat artmasýna raðmen,bürüt kârý 15 milyondan 45 milyona yani 3 kat,net kârý ise yaklaþýk 3 milyondan 15 kusur milyona yani 5 kattan fazla artmýþ.Bu rakamlar gelecek için beni umutlandýrýyor.Tabi bura da diðer önemli etken piyasa koþullarý olacaktýr.
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Allah belaný versin nokta............................
Allahin cezasi hisse. Herseye ragmen satmicam 10.000 adete cikaricam hisselerimi suan 7500 adet civari. Bist göçmesin yeter, 2 fabrikasi ve 20 dönüme yapilmasi gereken 3. Fabrikasiyla bu piyasa degerinde tutmayi spek deðil feristahi gelse benden alamayacak. Batsin fabrikalar kapansin, batsin sirket , batsin param raziyim.
Kanal Ýstanbul devlet garantisi haberi resmi gazetede yayýmlanmýþ.. Bakalým hissemize yansýyacak mý?Bu arada 2020 faaliyet raporunu okudum ben þahsen þirketin geleceði açýsýndan daha da umutlandim.Beklemeye ve fýrsat buldukça alýmlara devam
Yer Ýmleri