çevre ve þehircilik bakaný murat kurum kanal istanbul projesi imar planýný onayladýklarýný,askýya çýkardýklarýný,adýmlarýmýzý hýzlý atacaðýz diyor.(twetter).bu haber bence bizi olumlu etkiler.köprü ihalalerini kazanabilmiþ bir firmayýz sonuçta.baþarýlar ve hayýrlý kazançlar.saygýlarýmla.
Kanal istanbuldan nemalanacak borsadaki þirketlerden birtanesi de ayes olacaktýr. Piyasada fazla dilendirilmemesi cok iyi cunku 40 -50 arasý fiyatlara geldiðinde dikkat ceker oradan da 100 e gider insallah... bu benim hayalin kimse etkilenmesin..:-)
Maþallah güzel kapattýk bugun...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Lotlarýmý artýrmak için öðleden sonra tavandan alýþ girdim, lakin nasip olmadý, gerçekleþmedi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçmiþte karel ve ditas topiclerinde beni hatýrlayanlar bilir hisse deðerlerinin þirket performansýyla uyuþmadýðýný, bu yüzden mýzraðýn artýk çuvala sýðmadýðýný sýk sýk yazardým.. AYNI DÜÞÜNCELERÝM AYES ÝÇÝNDE GEÇERLÝ.. 600MÝLYON DAN FAZLA CÝRO YAP, KAR REKORU KIR, SERMAYEN KÜÇÜK OLSUN SEN HALA 10 LÝRALARDA KAL.. BEKLERÝZ KARDEÞÝM SABIRLIYIZDIR BÝZLER.
Yer Ýmleri