Originally Posted by
albea34
Bugün Kemalpaşadaki fabrikaya, şirketin faaliyetleri hakkında bilgi alabilmek için gittim.. Şirket yetkilisiyle yapmış olduğum görüşmede işlerin nasıl olduğunu sordum.. Bana işlerinin çok iyi olduğunu bu aralar ihracat ağırlıklı çalıştıklarını, iç piyasaya yetişemediklerini söyledi.. Fabrikada resim çekmek için izin istediğimde olumlu karşıladı.. ve çektiğim resimleri de sizlerle paylaşacağım. Fabrika içerisinde gezerken yoğun olarak çalıştıklarını gördüm hali hazırda üretilen ürünler de israil'e gönderilecekmiş. Dilovasındaki fabrikada yoğun olarak çalışmaktaymış.. Şirketin ayrıca Aliağa organize sanayide 20 dönümlük bir deposu varmış ve orası da mal ile doluymuş. Ülkemizin en büyük çelik hasır üreticisi olan bu şirkete ortak olduğum için içim çok rahat günlük hareketlere takılmayın büyük resime odaklanın derim. Geçmişte beni tanıyanlar karel, ditaş, göltaş ve tmsn topiclerinden hatırlarlar. Resimleri paylaşıyorum sizlerin içinde de herhangi bir korku olmasın sabırla bekleyen meyvasını yiyecektir.
Yer İmleri