Sayýn albea34, emekleriniz içün teþekkürler. Birde bu resimler nasýl açýlýyorbirde bu yazdýklarýnýzý telegram ayes sayfasýnda paylasabilirmiyim?
Sayýn albea34, emekleriniz içün teþekkürler. Birde bu resimler nasýl açýlýyorbirde bu yazdýklarýnýzý telegram ayes sayfasýnda paylasabilirmiyim?
Elinize saðlýk
Sent from my iPhone using Tapatalk
sayýn albea34.emek vermiþsiniz teþekkür ederim.son derece faydalý bilgiler ve görseller.esasýnda bu tip paylaþýmlarý daha çok yapmak lazým.þahsi fikrim ayes'i erbosanýn ilk zamanlarýna benzetiyorum.zamanýnda tanýnmayan bilinmeyen erbosan þimdi tanýnýyor ve biliniyor.demir çelik söktöründe iþlerin yolunda olduðu ifade ediliyor.sektörün 3 aylýk bilançolarý iyi bekleniyor.düþük sermaye yapýsýna sahip olduðundan süpriz kar açýklama potansiyeli var.umarým 3 aylýk bilançoyla iyi bir baþlangýç yaparýz.þahsen günlük fiyatlara küçük bir yatýrýmcý olarak pek bakmýyorum.naktim oldumu mütavazi bir þekilde biriktiriyorum.kanal istanbul dillendirildiðinde ilk akla gelen firmalardan.en büyük artýsý devlet ihaleleri alabilmesi(köprü).þirketin 2020 yýlýný baþarýlý gaçirdiðini düþünüyorum.hisselerin borsaya kote ettirilmesi ilk zamanlarda baský unsuru olsada uzun vadede derinlik kazandýracaðýndan olumlu.þirket yönetiminin pandemiden dolayý kar marjýndan fedakarlýk yapýp müþterilerini elde tutmasý kýsa vadede hoþumuza gitmesede(net %2.5 kar marjý) uzun vadede son derece olumlu ve akýlcý.2020 bilançosu (12 aylýk) açýklandýðýnda'da 2 eleþtirim olmuþtu.1-ihracat rakamýnýn düþüklüðü 2-þirketin poip'ten üst pazara çýkmasý için çok çaba harcanmamasý.sizden aldýðým bilgilere göre ihracata önem verilmeye baþlanmýþ.bu çok olumlu.pazar deðiþikliði için çaba harcanmasý kalýyor.umarým çok uzak olmayan bir zamanda gerçekleþir.þirkete güvendiðim için 13.83 'ten bügün ilave alým yaptým.hayýrlýsý artýk.baþarýlar ve hayýrlý kazançlar.saygýlarýmla.
Sn.albea34 emekleriniz için teþekkürler ....Yakinda buralar dutluktu laflarida duyariz inþallah...��
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Sayýn albea34... Ben de emekleriniz için ... deðerli zamanýnýzý ayýrdýðýnýz için teþekkür etmek istiyorum...
Þirketin kaç fabrikasý var
Teþekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri