Evet hocam o anlaþýldý , demek istediðim mesela þöyle bir yeni yatýrým kararý mesela yeni bir ürün gibi haberi
Mesela yassý demir gibi deðinmiþtim veya inþaat demiri gibi yani Ereðli ve Ýsdemirin ürün gamlarý vs
Tapatalk kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
sayýn cok.toplantý tutanaðýnda y.k.baþkaný belirtmiþ.ürün gamýný geniþletmek için doðru zamaný bekliyoruz demiþ.bence þirket yönetimi gerçekçi ve tutarlý davranýyor.örneðin talepteki artýþý deðerlendirmek için 2 el makina alýmý gibi.þirket küçük þirketlerin büyük þirketlere göre en büyük avantajýný kullanýyor.hýzlý , seri ve esnek davranýþ reaksiyonlarýný gösteriyor.bence þirketimiz bebek þirket daha yolun baþýnda.böyle kar yaparak,çýkan fýrsatlarý deðerlendirerek zaman içinde ürün gamýný artýrarak abileri erbosan,isdemir,ereðli gibi büyümesini temenni ediyorum.ihracata önem vermeleri çok önemli.þirket yönetiminin pandemi dolayýsýyla müþteri karýndan(net%2.5 kar)fedakarlýk yapmasý kýsa vadede kar kaybý ancak uzun vadede çok kar demek.kanal istanbul önemli ancak kentsel dönüþümler de çok önemli.istanbul ve izmir kurulu 2 fabrika.marmara ve ege bölgeleri yoðun yerleþim yerleri.ben olumlu buluyorum þu ana kadar yapýlanlarý.800 küçük ortaklý bir yapý.baþarýlý olursa örnek bir baþarý hikayesi olacak.küçük bir yatýrýmcý olarak ben baþarýlý olacaklarýna inanýyorum,o yüzden yatýrým yaptým.baþarýlar ve hayýrlý kazançlar.saygýlarýmla.
Teþekkür ediyorum hocam
Tapatalk kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri