Bu zamandan insan da çok hissede çok ama adam gibi adam adam gibi hisse maalesef çok az nadir.Adam gibi adam buldunuz mu kýymetini iyi bilin sahip çýkýn..
Bu zamandan insan da çok hissede çok ama adam gibi adam adam gibi hisse maalesef çok az nadir.Adam gibi adam buldunuz mu kýymetini iyi bilin sahip çýkýn..
Ayes iþini bilir ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Bms çelik arsýnda karþýlaþtýrma yapacak bir arkadaþ varmý?M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayýn gobek hayýrlý günler.naçizane kendi fikrimi ifade edeyim.öncelikle bms çelik halka arzýnýn uygun fiyatla halka arz edildiðini düþünüyorum.cuma günü ayes tahtasýndaki gitgellerin nedenlerinden biri de bu.ben þahsen cuma günü küçük bir yatýrýmcý olarak ayes'te alým yaptým.daha öncede ifade ettiðim gibi imkaným olduðunda ayes biriktiriyorum.ayes tahtasýndaki yatýrýmý'mý koruyorum.fiyatý düþer çýkar,her þey nasip kýsmet.her hisse piyasa koþullarýnda deðerini bulur ve fiyatlanýr.bms bizim rakibimiz.borsadada rekabet halinde olacaðýz.yanlýz unutulmamasý gereken bir þey var.ayes yýllardýr rakipleriyle yoðun rekabet yaþýyor ve baþarýlý oluyor.(satýþ ve karlýlýktaki baþarýsý ortada) bunu þöyle düþünmek lazým.ttrak'tör 184 .50'den iþlem görürken tmsn 18.68'den iþlem görüyor.piyasa fiyatlýyor.burda önemli olan firmamýza olan güvenimiz.ayes 605.000.000TL.ciroya ve %100'üstünde kar etmeyi baþaran bir firma.keþke bms çok baþarýlý bir halka arz yaþasa ve çok prim yapsa açýkçasý bir ayes yatýrýmcýsý olarak benim iþime gelir.bu ayes'in deðerine deðer katar.ayes unutmayýnki devlet ihaleleri alma becerisi gösteren 800 ortaklý bir firma.þu ana kadar çok baþarýlý ve daha büyük baþarýlara imza atacak diye düþünüyorum.ayes'in geçtiði yollardan bms'de geçecek.sonuçta azda olsa son 6 senedir temettü veren bir firmadýr ayes.bms halka arz fiyatýný uygun buluyorum(bana göre).halka arz geliri'nin çoðunu borç ödeme ve yatýrýmlarda kullanmalarý çok iyi.tek soru iþaretim bms'de verilen ipotekler ve tahahütler.ayes yatýrýmcýsý olarak bms'nin halka arzýnýn baþarýlý olmasýný ve pirim yapmasýný isterim.bu bize ilerki zaman dilimlerinde fayda olarak yansýyacaktýr.saygýlarýmla.
Son düzenleme : ERDEMÝR; 30-05-2021 saat: 16:52.
Sayýn Erdemir çok teþekürler bende uzun vade bir miktar ayes taþmaktayým satmayýda düþünmüyorum bu fiyatlardan bms hisedende almayý düþünüyorum çok güzel açlama yapmýþsýnýz.
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri