Yönetim kurulunun yatýrýmcý yararýna bir tane güzel haberi yok..2.8 milyar ciro yapmýþsýn 1 tane kap haberin yok.. enerji firmalarý günlük ihale kap atýyor hisseyi canlý tutuyorlar..temettü 0.22 kr..nedir komik rakam aciklayacaginiza onu hissede geri alýma ayirsaydiniz.. vazgeçin gidin sadece biz yiyeceðiz kimseye ekmek yok diyorlar..
11 ilde deprem olmuþ ..inþaat malzemesi satýyorsun.. 2.8 milyar ciro yaparken tane tanemi sattýnýz amk..hiç kap bildirim yapmadýnýz..
%10 payýyla sirket yonetirsiniz ..küçük olsun benim olsun diyorsunuz..Müslüman iþ adamlarý derneðinde twiterda reis diye resimler cektirirsiniz.. yazýklar olsun size..yatýrýmcý yararinada iþler yapýn..
50 milyon fona para ayirmisinniz borclu ahgaz ve %600 prim yapmis alfas almak yerine kendi þirketinizden 500 bin lot geri alým haberi gönderseniz bu eziyet biterdi..
Ýnsan olunda bir satýþ yaptýðýnýzda para kazandiginizda kapa bildirim yapin..insanlar sirketim çalýþýyor diye sevinsin..
Kendi alanýnýzda iyisiniz madem.. tokiye veya yurtdisina bir satýþ yaptýginýz da 2-3 milyon vs satýþ yapýlmýþtýr boþ oturmadýk ey yatýrýmcýlar dersinizytd..
SM-A715F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

hiç kap bildirim yapmadýnýz..
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri