açtým tek tek okudum.zaten burda konuþtuðumuz þeyleri yazýlý olarak dile getirmiþ arkadaþ. þirketin þeffaf olmamasý . diðer grup þirketlerinden alacaklarýn tahsil edilmemesi. örtülü kar transferi...diðer þirketlere ucuz finansman saðlayarak örtülü kar transferi... klasik bir patron þirketi þikayetleri. gayet haklý arkadaþ... cumhurbaþkaný yeni farketti galiba bistteki vurgunun...yýllardýr soya soya bitirdiler vatandaþý... þu son dönemde yapýlan halka arzlara bak... batýk bitik þirketleri millete 100 miline çakýyorlar resmen... spk hiçbir denetim yapmýyor... patronlar istedikleri gibi at koþturuyorlar...borsanýn bukadar çok halka arzý karþýlayacak gücü yok... millete biner liralýk daðýtýp satýyorlar.alanlarda vurgun peþinde zaten.papaz kaçtý gibi gidip gidip zirvede birilerinin elinde kalýyor papaz...
tarýk þahin de büyük zarara uðramýþ.. heleki 4-5 yýl önce aldýysa çok büyük zararda... o zamanlar ki fiyatý enflasyon bazýnda 10 misli erimiþ.... biz þimdi ölmüþ eþþek fiyatýndan alýyoruz hisseyi...bir malý alýrken kazanacaksýn... 20 misline çýkmýþ katýlým evini bu fiyattan alýrsan 3 ay sonra oturur duvar dibinde aðlarsýn.. gündoðdu gýda da ayrý bir bomba...bunlarý bu fiyattan almak ben soyun demektir resmen...
ben burda ucuz buldum topluyorum. ucuz sonuçta ucuz ucuzo yazýlanlar her þirket için var malesef . bu yönetim anlayýþýyla tam þeffaf þirketi bizim borsada nasýl bulacaðýz ki
![]()
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
yazýlanlarýn hiç biri bukadar büyük þirkette yok
cfo ceo yüzüne söyledim
ayrýca zararda deðilim
***sen doktora gittin doltor sana teþhis koydu sýtma olmuþsun ama grip ilacý veriyor sana senelerce grip ilacý kullanýyorsun iyileþebilirmisin ? ne zaman sýtma ilacý kullanýr o zaman iyileþirsin
yani kimse salak deðil þirketin nakit üretimi 0 tl 6 milyarda borç görünüyor sýrf bu durum bile en az 20 tl iskonto sebep oluyor
bu sebeplede en büyük 2. gýda firmasýna kimse yatýrým kapsamýna alýp hedef fiyat vermiyor
temettü daðýtmýyor vs vs
bunlaro cfo söyledim maalesef bundan vazgeçeceklerini düþünmüyorum o izlenimi almadým
bu yapýlanýn holdinge katký saðladýðý kendine puan yazdýðýna inanýyor
cfo deðiþmeden zor çok zor
13 al 15-16 arasýna sat
nasýl baþka þirkette yok. star rafineri nasýl petkimi hortumluyor... daha geçenlerde petkimin limanýný bedava fiyata devraldýlar.. petkimide azeriler hortumluyor...spk patronlara göz yumduðu sürece sömürü devam eder...hortumlanan batan þirketleri say say bitmez...ihlas grubu garabeti duruyor... müconun elinde hiç hisse yok.. hepsini tepeden millete çaktý gitti amerikaya...hala þirketi altýn hisse saçmalýðýyla yönetip hortumluyor... para bitince çakýyor bedelliyi... spk iþini yapmadýðý sürece soygun devam eder borsada...
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
çok boþ yazýyorsun petkimde 10larca yazým var
petkim nakit üretiyor o parayý socara borç mu veriyor
yada tüm varlýklarýný socar için ipotekmi etmiþ
petlim batýk bir þirketti kötü yatýrým socar yk kötü niyetki o ayrý ama beslerde yapýlanlar ile socar alakasý yok
ihlas besleri bir mi tutuyorsunne yazmýþým o büyüklükte ebsler ciro vs hangi firmada var ?
yok bu sebeplede deðeri bitik durumda
Yer Ýmleri