-

Originally Posted by
D R A G O N
Katılım baya düşük gibi..
Benim beklentimi karşıladı..Şehir dışından ücretsiz otobüs kalkan yerlerden katılım iyiydi fakat kendi imkanları ile uzak yerlerden gelen çok çok azdı..Otobüs-uçak bilet fiyatlarına bakınca normaldi...
Tüm siyasi partilerden -iktidar ve ortağı hariç katılım vardı.Hatta 6 lı masadan Davutoğlu bizzat gelmişti.
-
Ana akım medyada miting in haberine denk geldinizmi. Ben rastlamadımda
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Emekli arkadaşlarını getir.
Bilmem kaç TL ek promosyon kazan.
Son zamanlarda sürekli karşıma bu reklamlar çıkıyor.
Siz ne aşşağılık bankalarsınız ya !!!
Emekli arkadaşlarım üzerinden promosyon mu alacağım !!!
Gel dostum.
Falanca bankaya.
Çok güzel promosyon veriyor.
Ben ondan daha mı zekiyim ?
-

Originally Posted by
exxcalibur
Ana akım medyada miting in haberine denk geldinizmi. Ben rastlamadımda
Redmi Note 4 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halk tv canlı bağlandı , fox vb haberlerde verdi , malum medya 3 maymunu oynadı...
-
178 gun sonra 20.99 dan mazot aldim ortalama yakit tuketimi 4.94lt/100km lere gelmis,
yazlik tek yon 150tl civarinda su anda...
neyse fideler toprak ile bulustu, simdi guzelce kok salip gelissinler bakalim..

Originally Posted by
servetbey
Bende ctesi yazliga gidip gelcem, uc gun kalirim biraz evin cevresindeki topragi beller ve fide lerimi topraga yerlestirim, gecen yil hafta da bir gidip gelirdik eve, hanim in fizik tedavi seanslari vardi. Ama artik git gel zor cunku bir git gel 250tl (4lt/100km mazot hesabi ile bi de)
-
Aslinda bol ciceklenme var gorunuyo zeytinlerde ama siz daha tecrubelisiniz elbette..

Originally Posted by
zeytinci
Valla servetbey ne kadar dallara nazik davransakta belli bir zamandan sonra toplanırsa(aralık sonu) gibi ertesi yıl verim otomatikman 4 te 1
-
Eski SGK personeli olarak Kemal Kilicdaroglu ve 1999 un mimari Yasar Okuyan da orda olmali idi

Originally Posted by
heval
Benim beklentimi karşıladı..Şehir dışından ücretsiz otobüs kalkan yerlerden katılım iyiydi fakat kendi imkanları ile uzak yerlerden gelen çok çok azdı..Otobüs-uçak bilet fiyatlarına bakınca normaldi...
Tüm siyasi partilerden -iktidar ve ortağı hariç katılım vardı.Hatta 6 lı masadan Davutoğlu bizzat gelmişti.
-
Benim kaynana ve oglu bundan yararlaniyo, oglu da promosyon kapiyo annesini banka ya goturuyo filan...

Originally Posted by
izmut
Emekli arkadaşlarını getir.
Bilmem kaç TL ek promosyon kazan.
Son zamanlarda sürekli karşıma bu reklamlar çıkıyor.
Siz ne aşşağılık bankalarsınız ya !!!
Emekli arkadaşlarım üzerinden promosyon mu alacağım !!!
Gel dostum.
Falanca bankaya.
Çok güzel promosyon veriyor.
Ben ondan daha mı zekiyim ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri