Çetin Tekin Metin Ali Feyyaz Ağam Perşembe günü için taban kapatabiliriz tavan olursa da hiç sasmam.Onemli olan mal topluyor olmaları.Gunlerdir mal toplayan MARBAS 13:55 te yaklasik 260 bin lot mal satmasına rağmen 17:55 te 70 bin lotu geri aldı .
Adamlar türlü atraksiyonlarla mal toplama derdindeler.
Bunların sağı solu belli olmaz.Uzun vadeli düşünenler alsattan uzak durmalı yoksa malını kaptırınca çok yukarilardann alarak lot azaltabilirler.
Neyse satanlar hayrını görsün ,biz uzuncular in ise işi uzun zaten.
DİRİLİŞ BALAT EFSANESİ 2019 U 1.24 ten kapattı.
2020 hepimize hayırlı uğurlu olsun Ağalar![]()
Agalarim adamlar mal topluyor.BALAT günlerce tavan tavan gidiyor ve dönüşte gösteren gostere satmak isteyenlerin tüm malını en tepeden aldılar.
Kısa vade vurkaccilar için zor günler başlıyor.
Ama bizim gibi uzun vadeciler için sorun yok 0.70 e kadar düzeltme kabul ederiz.Ama ben 0.80 aşağısını göreceğimiz i hiç düşünmüyorum.
ben sizin gibi düşünmüyorum. Balat ile ilgili hiç bir şey değişmedi. Aynı şeyler devam ediyor bu senet diğer senetler arasında fark var. açığa satış yok, kredili işlem yok. tek fiyat, bir aracı kurumdan diğerine satış yapması da riskli senet kaptırma olur. Hatip ağa yoksa sen senetleri sattın mı yazın olumsuz algılanıyor. uzun vadeci olduk gibi Y.T.D.
Aga neyin 0.70 i, sen elindekini 0.80 den bana göndersene nevarsa alırım... Bu hısse 0.80 dönerse hepsi kumpas derim yok oyle bır dunya... Yeniden sıfırdan başlayan bir şirket tahsisli yapacam ortak bulacam, nevar ne yok yeniden değerlıcem diyen bir şirket var karşımızda, 0.80 e dönerse senın maliyetede değdirebılırler.. Ben bugun tavandan bıle biraz aldım... Çunku en az ıkı yıl tutacam bu senetleri şirketin durumuna gore sureyi dahada uzatabılırım...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
hatip ağa sende forex veya matris yoksa nasıl gördün marbaşın son 17:55 de 72.000 lot aldığını çok merak ettim doğrusu
Ben tam detaylı bakmadım Metin Ağam.Once satıp sonra bir miktar aldığını gördüm.
1.03 günü de aynı dedin Ağam.Ben kisaci olsam 400 bin lot alırdım 1 TL'ye kadar .
Bende 4 hikayeli hisse daha var.Biri klmasn 10 bin lot .Tavan çektik bugün.![]()
Aldım gömdüm toprağa DİRİLİŞ BALAT EFSANESİ ni .
Siz satarsiniz ama AMOR ve ben SATMAM .3 yıl içinde milyonu görecek inşallah bu lotlar![]()
Yer İmleri